Apple'ın bu yıl piyasaya süreceği iPhone 14 serisiyle ilgili yeni gelişme var. iPhone 14 Pro'nun yeni renk seçeneği ortaya çıktı!

Apple'ın yaklaşmakta olan iPhone 14 serisi son zamanlarda haberleri meşgul ediyor. iPhone 14 Pro'nun çift delikli tasarımı ve geliştirilmiş dahili parçaları şimdiden çok gündemde. iPhone'larda ilk kez bu seriyle birlikte çentikli ekranlar yerine delikli ekranlar bulunacak. 14 Pro'nun ön ve arka görselleri daha önce sızdırılmıştı. Konsept çizimleri de bugün ortaya çıktı. Buna göre, iPhone 14 Pro modelinin Gold renginin de seçeneklerden biri olacağı kesinleşti.

Telefonun tüm kenarları ince çerçeveli olacak ve çift delikli ekran tasarımına sahip olacak. Arkada birden fazla lensi destekleyen, iPhone 13 benzeri bir kamera modülüne sahip olacak. Yanlara doğru bakıldığında sol sırtta ses seviyesi düğmesi, uyarı kaydırıcısı ve SIM kart tepsisi bulunan cihazın sağ tarafında ise güç düğmesi yer alıyor. Akıllı telefonun alt kısmında bir hoparlör ızgarası, yıldırım bağlantı noktası ve bir mikrofon bulunuyor.

Bunun dışında, iPhone 14 Pro'nun bazı özellikleri daha önce sızdırılmıştı. 48 MP ana kamera ve 8GB RAM bellek bu özelliklerden bazıları idi. Cihaz ayrıca gelişmiş uydu özellikleriyle gelebilir.

iPhone 14 serisinin iPhone 14s, iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinin olması bekleniyor. Standart iPhone 14 çentikli tasarımla gelecek, diğer modeller çift delikli ekrana sahip olacak.

Apple'ın bu yıl Eylül veya Ekim aylarında iPhone 14 serisi için lansman etkinliğini düzenlemesi bekleniyor. Gold renk seçeneğinin görselini haberimize bıraktık.