iQOO Z6 Pro 5G, 27 Nisan'da Hindistan'da piyasaya sürülecek. Vivo’nun alt markası iQOO, aynı modelin 4G versiyonunu da geliştirdi. Haftaya ikisi birlikte tanıtılacak.

iQOO Z6 4G'nin tüm özellikleri ortaya çıktı, aynı zamanda iQOO Z6 Pro 5G ile birlikte tanıtılacağı açıklandı. 91mobiles tarafından paylaşılan yeni bir rapor, 4G modelinin gerçekten de 27 Nisan'da resmiyet kazanacağını belirtiyor.

Çinli şirket, akıllı telefonun tasarımını ve özelliklerini henüz açıklamadı.

iQOO Z6 4G teknik özellikleri (söylentiler)

iQOO Z6 4G'nin Full HD+ çözünürlük ve 180Hz dokunmatik örnekleme hızı sunan 6,4 inç AMOLED ekranla geleceği tahmin ediliyor. Görünüşe göre cihaz normal 60Hz yenileme hızını destekleyecek.

iQOO Z6 4G'nin ön tarafında 16 megapiksel kamera bulunacak. Arka panelinde 50 megapiksel birincil kamera ve 2 megapiksel makro kamera bulunacak. Cihaz, FunTouch OS UI arayüzü ile Android 12 işletim sisteminde çalışacak.

Cihaz, Snapdragon 680 yonga seti ve 8 GB'a kadar RAM ile güçlendirilecek. 128 GB depolama alanı ve microSD kart yuvası ile gelecek. Güvenlik için yan tarafa bakan bir parmak izi tarayıcıya sahip olacak. Bağlantı cephesinde, çift 4G VoLTE, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.1, GPS, USB-C ve 3,5 mm ses jakı gibi diğer özelliklerle birlikte gelecek.

iQOO Z6 4G fiyatı (söylentiler)

iQOO Z6 4G yaklaşık 196 dolar olarak fiyatlandırılabilir ve siyah ve mavi renklerde gelebilir. Cihazın ilk satışı büyük ihtimalle 4 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.