90'lı yılların sevilen oyunları tetris ve yılan geri dönüyor. Dünyanın en küçük oyun konsolu hakkında tüm detaylar sizlerle!

Oyun tutkunları, 90'lardan kalma oyunları tekrar deneyimleyebilecek. Dünyanın en küçük oyun konsolu, ABD'li bir girişim tarafından üretildi. Mini konsolun adı "Thumby" ve içerisinde Tetris, Space Invaders ve Snake gibi 90'ların popüler oyunlarını taşıyor.

Thumby Geliyor!

Sadece bir posta pulu büyüklüğünde geliştirilen oyun konsolu, 19 dolardan satışa sunuldu. Bu konsol ile oyuncular kendi oyunlarını da yazabilecek.

ABD'nin Ohio eyaletindeki TinyCircuits adlı şirketin geliştirdiği dünyanın en küçük oyun konsolu, çok oyunculu oyunlara da izin veriyor. Bağlantı kablosu bunun için yanında veriliyor.

Cihazla birlikte şarj ve yazılım güncellemek için batarya da veriliyor. Oyun ve güç düğmeleri, mikro USB bağlantı noktası ve ekrana sahip.

Küçük ama işlevsel olan bu cihaz, boyutuna rağmen rakiplerine meydan okuyacak. Güçlü bir işlemciyle tasarlanan Thumby, oyunculara farklı bir deneyim sunacak.