İnternet bireylere olduğu gibi firma, şirket ve kurumlara da kendilerini özgürce ifade edebilme ve hedef kitlelerine daha rahat ulaşabilme imkânı yarattı. Artık insanlar mal ve hizmet almak için, şirketlerle ilgili bilgi almak ve onlara ulaşmak için onların web sitelerini ziyaret ediyor. Firma ve kurumların web sitelerini arama motorlarından buluyor. Ancak arama motorlarında firmanızın görünür olması için ilk sayfada ve üst sıralarda yer alması çok önemlidir. Google, Yandex, Yahoo gibi arama motorlarında üst sırada olmak ise kurumsal seo çalışmalarıyla mümkündür. Bir firma sahibiyseniz ve arama motorlarında üst sırada yer almak istiyorsanız Timsah Ajans firmamızdan profesyonel kurumsal seo danışmanlığı hizmeti alabilirsiniz.

Seo çalışmalarıyla web sitenizin ziyaretçi sayısı artacaktır. Ama ziyaretçilerin sitenizde uzun süre kalması ve müşteriye dönüşmesi web sitenizin içerik zenginliğine, anlaşılabilir olmasına, rahat gezilebilir olmasına, görseller ve videolarla cazip hale getirilmiş olmasına bağlıdır. Bireylerin, firma, kurum ve işletmelerin tanıtılması amacıyla web sitesinin planlanması ve kurulması için yapılan çalışmalara web tasarımı denir. Etkili bir web tasarımı için içerik ve tasarımın birbiriyle uyumlu olması gerekir. Bu nedenle firmalar profesyonel web tasarım hizmeti almayı tercih eder. Timsah Ajans firmamıza yaptıracağınız web tasarım ile en geniş hedef kitlenize ulaşabilirsiniz. Firmalar web tasarım yaptırarak reklam ve tanıtım giderlerinden önemli ölçüde tasarruf eder. 7/24 açık olan web siteniz size 24 saat para kazandırır.

Etkili ve başarılı bir web sitesi firmaların e-ticaret potansiyelini de arttıracaktır. Aynı sektörde binlerce firma internet ortamında satış yapmakta ve milyonlarca müşteri bu sitelerden alışveriş yapmaktadır. Web sitesi de firmaların sanal mağazalarıdır ve ne kadar etkili hazırlanmışsa ziyaretçi sayısı ve satışları o kadar çok artmaktadır. Timsah Ajans olarak sizlere sunacağımız e-ticaret yazılımlarıyla firmanız hızlı ve güvenli bir sanal mağaza haline gelecektir. E- ticarette yer sınırlaması yoktur ve dünyanın her yerinden müşterileriniz olabilir. Önemli olan müşterilerinize sitenizde güvenli alışveriş yapıldığını göstermektir. Müşteriler ödeme bilgilerinin, kart bilgilerinin güvende olduğunu ve alınan ürün veya hizmetin hızlı bir şekilde kendisine ulaşacağını bilmelidir. Firmaların sanal ortamdaki tüm ihtiyaçlarına Timsah Ajans olarak çözüm üretiyoruz.

www.timsahajans.com.tr – 0216 232 23 24

Editör: TE Bilişim