Lite Browser ile karşılaşabilecek olduğunuz engelli web siteleri karşısında vpn kullanımı yaparak kolaylıkla giriş yapabilirsiniz. Sizi başka bir ülkenin ıp sağlayıcısına eşleyerek bağlantınızı çok daha hızlı ve güvenli bir hale getirecektir. Üstelik uygulamayı kullanmak için herhangi bir ücret talebi beklenmeden masrafsız olarak yararlanabilirsiniz. Google play store'da aratarak hızlı bir şekilde indirme işlemlerine başlayabilirsiniz. Cihazınıza yüklendiği andan itibaren giriş yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz. Alt kısımda bulunan bağlan butonuna basıp Vpn Browser faydalanma yapabilirsiniz. Uygulama sizi otomatik olarak bulunduğunuz konum özelliklerine göre en hızlı sağlayıcı adrese erişim yapacaktır. Bulmuş olduğu seçenek oldukça hızlı şekillerde kullanım elde etmenizi sağlayacaktır. Fakat isterseniz kendiniz de manuel olarak kontrol edip istediğiniz listedeki ülkeleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede bağlantı hızı kontrolü tamamen sizin elinizde olacaktır.

Gizli Bağlantı Erişimi Avantajı

Bağlanma işlemlerini yaptıktan sonra isterseniz uygulamanın sunmuş olduğu diğer özelliklerden de faydalanabilirsiniz. Bunlardan birisi tarayıcı özelliği konumunda olan seçenekler dahilinde olmaktadır. Bu sayede reklam engelleme ve pop up kaldırma gibi faydaları da bulmuş olursunuz. Engelli olarak bulunan web sitelerin kilidini açarak rahat biçimlerde Vpn Browser sayesinde gezinme işlemlerini yapmış olursunuz. İsterseniz video indirme ve oynatma gibi imkanları da kullanabilirsiniz. Pro mod yükseltme seçeneğiniz de mevcut bir halde bulunmaktadır. Dolayısıyla daha hızlı ve kaliteli erişimler bulmuş olacaksınız. Reklam engelleme ve indirme işlemlerini çok daha kaliteli olarak yapmış olursunuz. Bağlantınız gizli bir hale gelerek bilgileriniz herhangi bir paylaşma gibi durum içerisine girmeyecektir.

Gizli Bağlantı Erişim İmkanı

Kullanıma geçtiğiniz andan itibaren uygulama sayesinde sansürlenmiş olan her türlü web sitesini açık bir şekilde görmeniz sağlanacaktır. Ip adresinizi farklı ülkenin konumuna işleyerek daha hızlı bağlantı elde etmenizi sağlayacaktır. Reklamları bile önleme özelliğini açarak sorunsuz ve daha kaliteli şekillerde kullanıma geçmiş olursunuz. Ücretsiz olarak indirme işlemlerini yapacağınız gibi piyasada bulunan diğer benzeri sağlayıcıların hiçbirine benzememektedir. Pop up sorununu da ortadan kaldırarak can sıkıcı çerez ve reklam problemlerini Proxy Browser etrafında çözmektedir. Aynı zamanda bir tarayıcı özelliği olduğundan ötürü kendi tarayıcınızın çok daha üstünde hizmetleri bulundurmaktadır. Oldukça yenilenmiş ve kullanışlı ara yüzü sayesinde kolay yönden kullanıma geçebilirsiniz.