Motorola E32’nin tasarımı bugün sızdırılan görüntülerle ortaya çıktı. İşte telefonun özellikleri ve ilk görüntüsü!

Son birkaç hafta içinde, bir dizi sertifika listesi Motorola'nın bir dizi yeni akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlandığını açıkladı. Şimdi, yeni renderlar, bu yaklaşan telefonlardan birinin, yani Moto E32'nin tasarımını gözler önüne serdi.

Motorola Moto E32, diğer Motorola akıllı telefonlarla birlikte FCC, EEC, WiFi Alliance ve NBTC gibi çeşitli sertifika web sitelerinde görünmüştü. Şimdi, yeni bir sızıntı, Moto E32'nin eksiksiz tasarımını açıkça gösteren yüksek çözünürlüklü görüntüler sunuyor. Ön tarafta, cihazın 6,6 inç düz ekrana sahip olduğunu görebiliriz. Kenarları ise yuvarlatılmış bir tasarıma sahip.

Bu ekranda, selfie kamerası için merkeze hizalanmış bir delik var. Çerçeveler minimal ancak alt kısımda göze çarpan kalın bir çene var. Arka kısımda ise dikdörtgen modül üzerine dikey olarak yerleştirilmiş üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Bu ayrıca LED flaş gibi diğer gerekli sensörleri de içeriyor. Altta, normal hoparlör ızgarası ve mikrofonla birlikte şarj için bir USB C Tipi bağlantı noktası görebiliriz. Ancak 3.5 mm kulaklık girişi yok.

Bu arada, üst kısım aynı zamanda gürültü önleme için ikincil bir mikrofon barındırıyor. Ses seviyesi düğmeleri ve güç düğmesi sağ tarafa yerleştirilmiş. Ne yazık ki, başka bir ayrıntı belirtilmiyor. Ancak, bazı söylentiler şu şekilde. 4GB veya 6GB RAM ile 64GB veya 128GB dahili depolama ile gelmesi muhtemel olan cihazın, bir MediaTek Helio G85 işlemci içermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim