Motorola Moto G52 resmi olarak tanıtıldı. Piyasanın en iyilerinden Moto G52 fiyatı ve özellikleri haberin devamında…

Motorola kısa süre önce Avrupa'da 90 Hz ekran ve 50 MP kamera ile Moto G52 akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Cihazın şimdi Hindistan'da piyasaya sürülmesi bekleniyor, ancak çıkış zamanı belirsizdi. 91Mobiles, cihazın tanıtım tarihini paylaştı ve aynı zamanda telefonun fiyat aralığını da paylaştı.

Motorola Moto G52, bu ay Hindistan pazarında piyasaya sürüldü. Belirli bir çıkış tarihi yok, ancak telefonun bu ayın son haftasında geleceği söyleniyor. Ayrıca, telefonun 262 dolar ​​fiyat aralığında satılacağı öğrenildi.

Fiyat aralığı düşünüldüğünde telefonun Redmi Note 11 Pro, Pro+ 5G ve Realme 9 serisi ile rekabet etmesi bekleniyor. Yukarıda bahsedilen tüm cihazlarda kullanılan işlemcilerin, Moto G52'ye güç sağlayan işlemciden çok daha güçlü olduğunu belirtmekte fayda var.

Motorola Moto G52 Teknik Özellikleri

Moto G52, Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,6 inç delikli ekrana sahiptir. 90Hz yenileme hızına, 402 PPI piksel yoğunluğuna ve DCI-P3 renk gamına sahip bir OLED panele sahiptir. Akıllı telefon, ön tarafında 16 MP selfie kamerası, arka tarafında ise üçlü kamera sistemi ile geliyor. Arka kurulum, f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50 MP ana lense sahip. 8MP ultra geniş lens ve 2MP üçüncül sensör tarafından desteklenir.

4 GB/6 GB RAM ve 128 GB/256 GB dahili depolama ile birleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 680 sekiz çekirdekli işlemci tarafından desteklenmektedir. Cihaz ayrıca ek depolama gereksinimleri için bir microSD kart yuvasına sahiptir. Telefon, 30W TurboPower hızlı şarj desteği ile 5.000 mAh pil içerir. IP52 su ve toza dayanıklılık derecesine sahiptir ve ek güvenlik sunan yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısına sahiptir. Telefon, kutusundan MyUX ile Android 12 işletim sistemi ile açılır.

Editör: TE Bilişim