Nokia 5.1 Plus (X5) modeli ne zaman tanıtılacak? Akıllı telefon modellerinin son yıllarda sürekli farklı modellerinin ortaya çıkması ile birlikte yeni modellerin tanıtım tarihi merak konusu olurken, Nokia'nın piyasada boy göstermeye başlaması ile daha fazla merak hakim olmaya başladı.

Nokia 5.1 Plus (X5) tanıtım tarihi konusunda sorulara tam net yanıt vermeyen Nokia, bugün sızdırılan afiş görseli ile beraber 11 Temmuz 2018 tarihinde cihazın tanıtılacak olduğunu resmen tüm dünyaya ilan etti.

Cihazın teknik ve yazılım açısından özellikleri hakkında afiş görselinde bilgi ve ifade kullanılmazken, teknolojik özelliklere sahip olan cihazın sadece Çin'de satışa sunulabilecek olduğu, daha sonrasında ise global sürümünün satışa sunulabilecek olduğu iddia edildi.

Farklı Cihazlar Tanıtacak

İddialar Nokia ekibinin farklı cihazlar üzerinde de çalışmalar düzenleyerek yeni modelleri satışa sunmak istedikleri yönünde.

Teknik özellikler ve yazılımsal özellikler olarak fiyat ve gelir grubuna uygun olarak yeni modeller sunması beklenen teknoloji üreticisi Nokia, yeni modellerinde daha çok performans ve uygun fiyata önem vermeyi hedefliyor.

Editör: TE Bilişim