OnePlus Buds N kulaklıkların tüm özellikleri piyasaya çıkmadan önce sızdırıldı! İşte cihazın tasarımı, fiyatı ve özellikleri!

30 saate kadar pil ömrü vaat eden yeni OnePlus kulaklıklar yolda. OnePlus, Hindistan'da bir dizi yeni ürün piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu ürünlerden biri, Bullets Wireless Z2 ve OnePlus Ace ile birlikte 21 Nisan'da piyasaya sürülecek olan yeni Buds N gerçek stereo (TWS) kablosuz kulaklıkları içeriyor. Ancak piyasaya sürülmeden önce, yeni bir sızıntı Buds N'nin tüm özelliklerini ortaya çıkardı.

OnePlus Buds N Kulaklığın Özellikleri

OnePlus Nord Buds’ın devamı niteliğindeki yeni kulaklıklar, 12,4 mm ultra büyük sürücülere sahip olacak ve hatta bir IP55 koruma derecesine sahip olacak. Ayrıca, kulaklıkların 30 saatlik pil ömrü sunacağı bildiriliyor.

480 mAh pile ve şarj için bir USB C Tipi bağlantı noktasına sahip. Diğer özellikler arasında Bluetooth 5.2 ve Dolby Atmos desteği bulunuyor. Beyaz ve Siyah renk çeşitleri olacak.

Buds N, yeniden yapılandırılmış bir Nord Buds olduğundan, her iki TWS kulakiçi kulaklıüın da aynı özelliklere sahip olmasını bekleyebiliriz. Buds N'nin 21 Nisan'da Çin'de piyasaya sürülmesi planlanırken, Nord Buds'ın Hindistan'da 28 Nisan 2022'de Hindistan'da duyurulması planlanıyor.

Editör: TE Bilişim