OnePlus Nord 2T NBTC'de görüldü, lansmanı yakın olabilir. İşte, OnePlus Nord 2T özellikleri!

OnePlus, görünüşe göre popüler orta sınıf Nord akıllı telefon serisine başka bir model daha eklemeyi planlıyor. Şimdi, bu en son model, yakın zamanda piyasaya sürülebilir. Büyük bir sertifika sitesinde fark edilen cihazın özellikleri ise şu şekilde…

Çinli akıllı telefon üreticisinin yakında çıkacak olan Nord 2T'si bir sertifika web sitesi olan NBTC'de görüldü. NBTC listesi cihazın CPH2399 model numarasını da onayladı. Özellikle, bu modelin Nord 2'nin biraz yükseltilmiş bir versiyonu olması bekleniyor.

Ne yazık ki, bu listelerin her ikisi de akıllı telefonun detaylarını henüz paylaşmadı. Ancak önceki bilgilere göre, OnePlus Nord 2T özellikleri şöyleydi:

Cihaz,ın 90Hz yenileme hızına ve Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.43 inçlik akıcı bir AMOLED ekrana sahip olması ve köşesinde kamera deliği olması bekleniyor. Kapağın altında, sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 1300 işlemci ve bir Mali G77 GPU taşıyabilir.

OnePlus Nord 2T 5G arkada üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Birincil kamera bir Sony IMX766 sensörü olan 50 megapiksellik bir kamera olacak. Bu lens, 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksel yardımcı kamera ile eşleştirilecek. Ön tarafta ise 32 megapiksel selfie kamerasına sahip olabilir. 4.500 mAh pil gücü ve 80W hızlı şarj desteği ile gelmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim