OnePlus şirketi art arda yeni modellerini tanıtıyor. Şimdi de OnePlus Nord 2T’nin tüm özellikleri, tasarımı ve fiyatı gün yüzüne çıktı!

Güçlü bir haber kaynağına göre, OnePlus'ın özel bir Nord 2 lansmanı hazırladığı söyleniyor. Nord 2T olarak adlandırılan bu yeni telefonun Nord 2 modeline benzer olması bekleniyor, ancak daha hızlı bir performans sergiliyor!

OnePlus Nord 2T Geliyor! İşte Tüm Özellikleri!

MediaTek Dimensity 1200 işlemciye sahip olmak yerine, 'T' versiyonunun mevcut platformdan bir üst seviye olan Dimensity 1300'ü barındırdığı iddia ediliyor.

Bunun dışında, diğer tüm önemli özelliklerin çoğunlukla halefi ile aynı olduğu görülüyor. Nord 2 ile aynı ekran ve kamera kurulumuna ve aynı pil kapasitesine sahip olacak.

Pil konusundaki tek fark, OnePlus Nord 2'nin 65W hızlı şarjı yerine, tıpkı amiral gemisi OnePlus 10 Pro gibi daha hızlı olan 80W SuperVOOC şarj desteğiyle donatılmış olmasıdır.

Bir Nord telefonun 'T' modelini ilk kez görüyoruz.

Yogesh Brar, Nord serisindeki bir sonraki cihaz hakkında bilmek isteyeceğiniz her şeyi ortaya çıkardı. 90 Hz yenileme hızına sahip 6.43" FHD+ AMOLED ekrana sahip – çığır açan bir şey değil, kesinlikle ama bütçeye uygun bir telefon için fazlasıyla yeterli. Yine, sürpriz değil MediaTek'in Dimensity 1300 yonga seti tarafından destekleniyor ve Android 12 tabanlı bir yazılım çalıştırıyor.

6/8/12 GB RAM ve 128/256 GB depolama modelleri sunulacak.

Arkada, 8MP ultra geniş ve 2MP monokrom sensörlerin yanı sıra 50MP ana kamera lensi de dahil olmak üzere üçlü kamera serisi bulunuyor. Ayrıca ön tarafta Snapchat veya Instagram Stories için mükemmel olan 32 MP selfie kamerası ile içinde 4500 mAh pil bulunuyor. OnePlus, Nord 2T ile 80W hızlı şarj sağlıyor. Şarjı, pili, ekranı ve kamerası muazzam. Üstelik fiyatı da uygun.

OnePlus Nord 2T fiyatı 400 ila 500 dolar arasında değişecek. Cihazı yurt dışından sipariş edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim