OnePlus Nord 3'ün tüm teknik özellikleri açıklandı, işte uzun süredir beklenen o özellikler ve OnePlus Nord 3 hakkında tüm detaylar!

OnePlus Nord 3, MediaTek Dimensity 8100 yonga seti ve 150W hızlı şarj desteği ile gelecek! Ünlü haber kaynağı Digital Chat Station, yakında tanıtılacak olan Dimensity 8100 destekli OnePlus telefonunun özelliklerini açıkladı.

OnePlus Nord 3 Özellikleri

Çinli uzmana göre, Dimensity 8100 işlemcili OnePlus akıllı telefon, 1080 x 2412 piksel Full HD+ çözünürlük sunacak olan 6,7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. Muhtemelen 120Hz yenileme hızı avantajını sunacak. Piyasada bulunan çoğu OnePlus telefonunda ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş bir delik bulunur. Ancak, yakında çıkacak olan cihazda selfie kamerası deliği telefonun üst orta kısmına yerleştirilmiş olacak.

Nord 3 akıllı telefon, 12 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.1 depolama birimi ile donatılacak. 4.500 mAh pil ile gelecek. Cihazın öne çıkan özelliklerinden biri de 150W hızlı şarj desteği olacak.

OnePlus Nord 3 kameralar cephesinde ise 16 megapiksellik bir selfie kamerayla gelecek. Arka kamera modülü, f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50 megapiksel Sony IMX766 ana kameraya sahip olacak. 8 megapiksellik bir kamera ve 2 megapiksellik bir snapper da arka kamera kurulumuna eşlik edecek.

Cihazın bir ekran içi parmak izi tarayıcı ve bir X ekseni lineer motor ile donatılacağı belirtiliyor. En güncel Android yani Android 12 işletim sistemi önceden yüklenmiş olarak gelmesi muhtemel.

Bahsi geçen OnePlus Nord 3'ün teknik özellikleri, 22 Mart'ta Çin'de piyasaya sürülecek olan Realme GT Neo3'ün yeniden yapılandırılmış bir versiyonu olacağını gösteriyor. Nord 3'ün Hindistan'da Mayıs sonu veya Haziran başında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilişim