OnePlus ilk tabletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Peki, 5G destekli OnePlus Pad'in özellikleri neler olacak? Fiyatı ve diğer detaylar haberimizin devamında...

OnePlus Pad 5G olarak adlandırılacağı düşünülen tabletin, birçok cazip özellik ve nispeten uygun bir fiyatla gelmesi bekleniyor.

OnePlus nihayet bu yıl piyasaya sürülen tek amiral gemisi akıllı telefonu olan OnePlus 10 Pro için küresel lansman tarihini verdi.

Bununla birlikte şirket, Galaxy Tab S8 serisi, Xiaomi Pad 5 ve yakında çıkacak olan Vivo Pad ile rekabet edebilecek kadar iddialı bir tablet bilgisayar çıkaracak.

OnePlus Pad 5G Fiyatı ve Özellikleri

Çinli şirketin bu tabletleri, Avrupa ve diğer pazarlarda üretmeye başladığı ortaya çıktı. Muhtemelen cihaz ilk önce Çin'de tanıtılır. OnePlus Pad tablet 5G bağlantısına sahip olacak. 1080p çözünürlüğe sahip 12,4 inç OLED ekranla piyasaya çıkacak. Tabletin 45 W şarjı destekleyen 10.090 mAh pile, 8 MP ön kameraya ve 5 MP-13 MP çift arka kameraya sahip olacağı öne sürüldü.

OnePlus Pad 5G'nin Android 12 ve Snapdragon 865 ile piyasaya sürüleceği söyleniyor. Android 12 ile çıkış yapması ve iyi bir işlemcisinin olması avantajları. Ancak, OnePlus bunun yerine daha yeni bir işlemci olan Snapdragon 870'i kullanabilir de.

OnePlus Pad 5G'nin 6 GB RAM ve 128 GB depolama modelinin başlangıç fiyatı 471 dolar civarında olacak.

Editör: TE Bilişim