Çinli markanın yeni akıllı telefonu Türkiye’de de piyasaya sürülebilir. İşte, OPPO K10 çıkış tarihi, fiyatı, özellikleri ve tasarımı!

OPPO, kısa süre sonra Hindistan'da yeni bir K serisi akıllı telefonunu tanıtacak.

Son yıllarda markanın Asya pazarında sadece A serisi, F serisi ve Find serisi akıllı telefonlar çıkardığını gördük. 2019’dan bu yana ilk kez bir K serisi cihaz tanıtılacak. En son OPPO K3 5G gelmişti…

OPPO K10 Çıkış Tarihi, Fiyatı, Özellikleri

OPPO Hindistan'ın web sitesinde yaklaşmakta olan OPPO K10 için bir açılış sayfası göze çarptı. Liste, Çinli üreticinin K10'u 23 Mart'ta piyasaya süreceğini doğruluyor.

16 Mart'tan itibaren OPPO, K10 akıllı telefonu hakkında daha fazla ayrıntı açıklayacak. 23 Mart'ta tanıtılacak ve ilk satışı 29 Mart'ta başlayacak. OPPO Hindistan'ın web sitesi dışında telefon Flipkart üzerinden satın alınabilecek. Telefonun şimdilik dış ülkelere ne zaman teslim edileceği bilinmiyor.

OPPO K10, mavi ve siyah renklerde satın alınabilecek. Telefonun arka tarafında, 50 megapiksellik üçlü kamera ünitesini ve sağda “10-K Süper Performans” metnini barındıran dikdörtgen şeklinde büyük bir blok bulunuyor. Telefonun sol kenarında bir ses rocker'ı var ve sağ arka panelinde bir parmak izi tarayıcı ile entegre bir güç tuşu bulunuyor. Muhtemelen ön tarafında bir delikli ekrana sahip olacak.

Yeni  OPPO K10, Dimensity 8000 serisi yonga seti tarafından desteklenecek. İşlemcinin tam adı 17 Mart'ta onaylanacak. Cihazın 261 $ civarında ya da daha ucuza mal olması bekleniyor.

Çin’de ise 3C sertifikası alan akıllı telefon, 80W hızlı şarj desteği ile gelecek. Oppo  K10, Dimensity 8100 işlemcisi ve 150W hızlı şarj ile iki ülkede iki farklı modelle satışa sunulacak.

Editör: TE Bilişim