N11 entegrasyonu sisteminin ortaya çıkış amacı ürün satacak kişi veya ürün satacak şirket sahibinin girmiş olduğu ürün veya ürünlerin satışını tek tek takip ederek zaman harcamasını önlemektir. Peki bu önlemeyi nasıl sağlamaktadır. Yaptığı siteyi veya sizin yaptığınız siteye bir üyelik açarak buradan ürün satışlarınız takip etmenize yardımcı olmaktadır. Tek bu işle de yetinmemektedir. Diğer bir kolaylığı ise bütün ürünleriniz bir sayfada toplanacağı için faturalarınızı topluca kese bileceksiniz. Başka bir özelliği ise bu entegrasyon sistem sayesinde site site dolaşıp ürününüz için fiyat karşılaştırması yapmanıza gerek yok istediğiniz ürününüzü seçip diğer ürünler ile karşılaştırıp uygun gördüğünüz fiyata veya fiyatlara satabilirsiniz. Kullanım olarak ise oldukça kolay ve basit kullanımdadır.

n11-entegrasyonu

Gittigidiyor entegrasyonu ile yaptığınız üyelik sonucu bütün ürünlerinizi bir çatı altında toplayıp bu çatı altında kolaylıkla satabilirsiniz. Bu satış sırasında fatura kesimini de kolaylıkla halledebilirsiniz. En güvenli entegrasyonlardan biri olma özelliği sayesinde ürün satış ve alış kısmında kesinlikle sorun veya sorunlarla karşılaşma imkanınız yok denecek kadar azdır. Sorun çıksa bile yaptığımız sözleşmeler sonucu kolaylıkla birlikte çözebiliriz. Entegrasyon sistemini günümüzde bir çok rakip firmanız kullandığı için onları analiz etme ve bu analizler sonucu yeni fikirleriniz ile onların önüne geçme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir muhasebe programı kullanıyorsanız bu programa girmiş olduğunuz bilgiler gittigidiyor entegrasyonuna otomatik olarak eklenir ve bilgiler güncellemesi çok kısa süre alır bu sayede vakit kazanmış olursunuz.

Hepsiburada entegrasyonu sistemi tamamen siz şirketinizdeki yönetim ve yeni ürünler tasarlayıp üretimi ile ilgilenirken biz bu ürünlerin satış aşamasında size zaman ve müşteriler kısmını hallederim. Hem satış kısmını halledip zaman kazanırsınız hemde müşteri bakımından geniş kitle ve kitleler kazanıp ekonomik anlamda kazançlarda sağlayabilirsiniz. Hepsiburada entegrasyonuna yüklediğiniz ürünlerin satışında stok bilgileri sizi meşgul etmeden otomatik olarak güncelleşir ve buda size gine baya bir vakit kazandırır. Kargo aşamanızda kargoya verdiğiniz ürünü Hepsiburada entegrasyonu sisteme otomatik ve anında girer ve böylelikle kargo kodu veya kargo şirketine gitmeden kargoyu gönderilmiş olarak gine zaman kazanmış olursunuz. Siz küçük işlerle değerli zamanınızı harcamayın biz sizin yerine küçük işlerle ilgilenip böylelikle büyümenize yardımcı olabiliriz.  

Editör: TE Bilişim