POCO F4 5G, NBTC sertifika sitesinde görüldü, yakında piyasaya sürüleceğine dair ipuçları var. İşte, POCO meraklılarına özel POCO F4’ün tüm özellikleri!

POCO, yakında F serisi içinde yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmeyi planlıyor. Xiaomi’ye bağlı bir marka olan POCO F4 5G, yakında piyasaya sürüleceğini ima eden bir sertifika web sitesinde görüldü.

Bu cihazın bir süredir yakında piyasaya sürüleceği söylendi ve GeekBench, FCC ve diğerleri gibi diğer web sitelerinde de görüldü. Ancak en son liste Tayland'daki NBTC sertifika sitesi oldu. Ki birçok telefon burada tespit edildiğinde, yakında piyasaya sürülecek demek oluyor.

Akıllı telefon Çin'de üretilecek, bu nedenle daha sonra Hindistan ve Avrupa gibi diğer bölgelere gönderilmeden önce kendi iç pazarında piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz.

POCO F4 5G Özellikleri

Poco akıllı telefon,  8 GB RAM ile eşleştirilmiş 5G özellikli Qualcomm Snapdragon işlemciye sahip olacak ve kutudan çıktığı anda Android 12'de çalışacak. Söz konusu yonga seti, muhtemelen bir Adreno 650 GPU ile gelecek olan Snapdragon 870 işlemcisi olacak. Öte yandan cihaz 8 GB RAM sunacak ancak Çinli akıllı telefon markası ek depolama yapılandırmaları da sunabilir. 8 GB RAM ve üzeri bellek modelleri gelebilir.

POCO F4 5G'nin bölgeye göre farklı bir isimle çıkabileceğinden de bahsetmiştik. Bu nedenle, küresel pazar için Redmi K40S adıyla yeniden markalandığını görebiliriz. Telefonun arkasında 50 megapiksel üçlü kamera kurulumu, 4.000 mAh pil ve 67W hızlı şarj desteği yer alıyor. Depolama birimi için 128GB veya 256GB sunabilir.