Poco Watch akıllı saat ve Buds Pro kablosuz kulaklıklar haftaya tanıtılacak. İşte cihazların özellikleri, çıkış tarihi, tasarımı ve fiyatı!

Poco, şirketin ilk giyilebilir akıllı cihazı Poco Watch'u piyasaya sürmeye hazır. Çinli markanın resmi duyurusu öncesinde, akıllı saatin görüntüleri ve özellikleri internete düştü.

Dairesel şekilli 1,6 inç AMOLED ekran ile gelecek. Ayrıca, Poco Buds Pro Genshin Impact Edition TWS kulaklıklarını da piyasaya sürecek.

Gerçek stereo kablosuz kulaklıklar POCO’nun ilk defa çıkardığı bir ürün kalemi.

26 Nisan'da piyasaya çıkacak olan Poco Watch akıllı saatin özellikleri şöyle, Yuvarlak ekranlı, 360 x 320 piksel çözünürlüklü, kadranın sağında arayüz gezinme düğmesi var.

225 mAh pil ve 39,1 x 34,4 x 9,98 mm boyutlarında geliyor. Bu giyilebilir cihazın ağırlığının ise 31 gram civarında olması bekleniyor. Poco Watch'ın 5ATM su geçirmezlik derecesi sunacağı bildiriliyor, ancak resmi detaylar hala bekleniyor. Sızıntıya göre şirketin akıllı saati Siyah, Mavi ve Fildişi renk seçenekleriyle satması bekleniyor.

Poco Watch, kalp atış hızının yanı sıra kan oksijen seviyesini de takip edebilecek. Ayrıca adım sayar, kalori yakımı, pil seviyesi ve zaman özellikleri olacak.

Poco Buds Pro ise USB Type-C bağlantı noktasına sahip kırmızı renkli bir kasa ile Kırmızı renk seçeneğiyle sunulacak yeni kulakiçi kulaklıklar olarak satışa sunulacak. Kablosuz şarj desteği ve suya dayanıklılık için IPX4 derecesi ile birlikte gelecek. TWS kulaklıklar iki adet şeffaflık moduna sahip olacak. Aktif gürülti önleme desteği, Bluetooth 5.2 ve 28 saatlik pil ömrü gibi avantajlar sunacak.