Dimensity 8100, 144Hz ekran ve daha fazlasıyla POCO X4 GT temel özellikleri resmi olarak açıklandı! POCO yakında yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. POCO X4 GT modeli, 23 Haziran'da küresel pazarlar için resmi olarak piyasaya sürülecek. Çinli şirket, resmi tanıtımdan önce telefonun bazı önemli özelliklerini resmen açıkladı. Öyleyse bir göz atalım.

POCO X4 GT ÖZELLİKLERİ

Çinli akıllı telefon üreticisi, resmi Twitter hesabı üzerinden bilgileri paylaştı. Teaser posterine bakıldığında, yaklaşmakta olan cihazın 67W hızlı şarj desteğine sahip olacağı doğrulandı. Ayrıca marka, telefonun kaputun altında bir MediaTek Dimensity 8100 yonga seti ile donatılacağını resmen açıkladı. Bunun dışında paylaşılan diğer bilgiler sadece gösterge paneli ile ilgiliydi.

POCO X4 GT, 144Hz yenileme hızını destekleyen bir LCD ekrana sahip olacak. Bu arada X4 GT modelinin, şirketin Çin iç pazarında piyasaya sürülen Redmi Note 11T Pro'nun yeniden markalanmış bir türevi olması bekleniyor.

Redmi Note 11T Pro ayrıca Dimensity 8100 işlemci ile piyasaya sürüldü. Bu cihazın da Note 11T Pro+'a benzemesi bekleniyor. Poco X4 GT modeli bu hafta içinde piyasaya sürülecek.