Uzun zamandır ücretsiz olacağı gündeme gelen ve daha sonra resmen ücretsiz olduğu açıklanan PUBG Battlegrounds, bugünden itibaren tam anlamıyla ücretsiz oldu. Steam üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen PUBG: Battlegrounds ücretsiz hale geldi.  

2017 yılından itibaren yayınlanan ve ilk yılında oyun dünyasını sallamayı başaran Playerunknown’s Battlegrounds ve kısaca bilinen adıyla PUBG: Battlegrounds geçtiğimiz aylarda heyecan veren bir iddiayla gündemde yer edinmişti. Oyunun yapımcıları tarafından geçen haftalarda popülerliği kaybolan bu oyunun ücretsiz hale geleceği açıklanmıştı. Yapılan açıklamalardan hemen sonra beklenen gün geldi çattı. PUBG: Battlegrounds tamamen ücretsiz hale geldi.  

PUBG: Battlegrounds Nasıl İndirilir?  

PUBG: Battlegrounds indirmek için siz de öncelikle Steam sayfasına giriş yapın. Daha sonra oyunu aratarak daha sonra oyunu oyna seçeneğine basın. Steam eğer bilgisayarınıza yüklüyse, evet steam yüklü seçeneğini eğer yüklü değilse hayır, yüklü değil seçeneğini tıklayın. Karşınıza çıkan Steam penceresinde oyunu indirmeye başlayın.  

10 Ocak 2022 yılından önce satın aldığınız tüm PUBG oyuncularıysa otomatik olarak Özel Hatıra Paketi ile ödüllendirileceksiniz. Bu paketle beraber oyuncular, Battleground Plus Paketi ve çeşitli kozmetik eşyalar kazanabilecekler. Peki, PUBG Uzun vadede ücretsiz olarak popülerliğini uzun vadede koruyabilecek mi? Hepimiz bekleyip göreceğiz.