Realme 9 4G Bu Hafta Satışa Çıkıyor: İşte Özellikleri ve Fiyatı!

Realme 9 serisine yeni bir model daha geliyor! Realme 9 4G akıllı telefonun çıkış tarihi, fiyatı ve özellikleri belli oldu!

Realme 9 Pro serisi Şubat ayında piyasaya sürüldü, ardından Mart ayında Realme 9 5G geldi. Şimdi de Çinli şirket, Realme 9'un LTE versiyonunu getiriyor ve LTE özellikli Realme 9 4G’nin lansman tarihi açıklandı- 7 Nisan’da satışa sunulacak…

Realme 9 4G, 108MP çözünürlüğe ve yeni piksel gruplama teknolojisine sahip bir Samsung ISOCELL HM6 sensörüne sahip ilk cihaz olacak.

Diğer kameraların sensörleri henüz açıklanmadı ancak Realme, 120 derecelik FoV ile ultra geniş bir kamera olacağını, üçüncü sensörün ise 4 cm makro kamera olacağını söyledi.

Realme 9 4G, Sunburst Gold altın sarısı da dahil olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle gelecek. Cihazın 7.99 mm kalınlığında ve sadece 178 gram ağırlığında olduğu belirtildi. Realme, 9 4G'yi 90 Hz yenileme hızına sahip bir Süper AMOLED panel ile donatacak. Telefon ayrıca, kalp atış hızı monitörü içerecek ve ikiye katlandığında aktifleşen bir ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip olacak.

Editör: TE Bilişim