Samsung'un iki yeni uygun fiyatlı akıllı telefonunu geliştirme aşamasında olduğu ortaya çıktı. İşte, Galaxy A04 ve Galaxy A13s modellerinin detayları!

Yeni bir rapora göre Samsung Galaxy A04 ve Galaxy A13s şu anda geliştirme aşamasında olabilir. Bu cihazların sırasıyla SM-A045F ve SM-A137F model numaralarını taşıdığı söyleniyor. Şu an itibariyle, bu bütçe akıllı telefonlarla ilgili herhangi bir teknik özellik bilgisi mevcut değil. Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yakın zamanda, birkaç ay içinde gelmesi beklenen başka bir uygun fiyatlı akıllı telefon olan Galaxy A04s üzerinde çalıştığı öğrenildi. Samsung'un yenilenmiş bir "s" modelinin piyasaya sürülmesiyle ilgili somut bir politikası yok. Yani Galaxy A04s, Galaxy A04'ten önce gelebilir.

Sammobile tarafından hazırlanan bir rapora göre Galaxy A13s'in, geçtiğimiz günlerde Mart ayında piyasaya sürülen Galaxy A13 LTE'nin yenilenmiş bir modeli olması bekleniyor. Bu arada, Galaxy A04, Galaxy A04s daha düşük bir model olabilir. Bununla birlikte, Galaxy A04'ün CAD çizimleri ve teknik özelliklerinin şimdiden sızdırıldığı bildiriliyor.

Samsung Galaxy A04s özellikleri ve tasarımı

Galaxy A04s'ün sızdırılmış görüntüleri, bu akıllı telefonun ön kamerayı barındırmak için üst kısmında V şeklinde bir çentik bulunan 6,5 inç düz ekrana sahip olabileceğini gösteriyor. Ekranın HD+ çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. 164.5 x 76.5 x 9.18mm boyutlarında olması bekleniyor. Bu iddia edilen görüntülere göre, ses seviyesi tuşları, entegre bir parmak izi sensörüne de sahip olabilecek güç düğmesiyle birlikte sağ tarafta olabilir. Arka tarafta ise üçlü arka kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor.

Akıllı telefonun bir MediaTek, Qualcomm veya Unisoc yonga seti tarafından desteklenip desteklenmeyeceği henüz belli değil. Pil kapasitesiyle ilgili de herhangi bir ayrıntı yok. Bununla birlikte, selefi Samsung Galaxy A03s'e benzer şekilde 15W şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil kullanabilir.