Samsung Galaxy F13 tasarımı piyasaya sürülmeden önce ortaya çıktı. İşte yeni Galaxy cihazın özellikleri ve tasarımı!

Samsung, yeni bir orta sınıf akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu yeni model, şirketin Galaxy F serisinin bir parçası olacak ve yakında Hindistan'da piyasaya sürülecek.

Cihazın tasarımı, Güney Koreli teknoloji devinin Hindistan destek sayfasında ortaya çıktı. Başka bir deyişle, akıllı telefonun yakında bölgede piyasaya sürüleceği öğrenildi. Bu destek sayfasına baktığımızda Galaxy F13'ün resmi Hindistan web sitesinde SM-E135F/DS model numarasını taşıdığını görebiliriz. Bu modelin yanı sıra, yakında çıkacak olan Galaxy SM-E135F ve SM-M135F telefonlarının kullanım kılavuzları da MySmartPrice tarafından tespit edildi.

Yaklaşan Samsung Galaxy F13, aynı zamanda geçen yılki Galaxy F12 modelinin halefi olacak. Daha önce, bazı temel özellikleri GeekBench'te görülmüştü. Şimdi, akıllı telefona ilk kez gerçek bir bakış atıyoruz. Önde bir su damlası çentiği bulunurken, arkada sol üst köşede dikey olarak konumlanmış üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Samsung akıllı telefon, bir kulaklık jakı ile birlikte yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısına ve bir MicroSD kart yuvası aracılığıyla depolama genişletme desteğine sahip.

GeekBench listesine göre, Galaxy F13, 4 GB RAM ile eşleştirilmiş bir Exynos 850 işlemcisi ile donatılmıştır. Ayrıca, Android 12 işletim sistemi tabanlı OneUI 4.1 ara yüzü üzerinde çalışacak. Ne yazık ki, yaklaşmakta olan Samsung akıllı telefonun kesin lansman tarihi hala bilinmiyor, ancak bu konuyla ilgili daha fazla güncelleme için bizden haber bekleyin.

Editör: TE Bilişim