Samsung'un yakın zamanda Galaxy M13 5G’yi duyurması bekleniyor. İşte, akıllı telefonun renk seçenekleri ve tasarımına dair ipuçları!

Samsung, yeni orta sınıf telefonunu farklı pazarlarda duyuracak. Cihaz yakın zamanda TUV, Bluetooth SIG ve FCC sertifika platformlarında görüldü. Geçen hafta Samsung İngiltere'nin web sitesinde telefon için bir destek sayfası yayınlandı. Şimdi de telefon sızıntılarıyla ünlü Evan Blass, Galaxy M13 5G’nin nasıl göründüğünü ve hangi renklerde geleceğini göstermek için cihazın yüksek çözünürlüklü görüntülerini paylaştı.

Samsung Galaxy M13 5G görselleri

Galaxy M13 5G görüntüleri, koyu yeşil, beyaz ve şeftali gibi en az üç renkte satışa sunulacağını gösteriyor. Cihazın ön tarafı, kalın bir alt çerçeveye sahip su damlası çentikli bir ekranla çevrili.

Önceki raporlar, Galaxy M13 5G'nin arkasında çift kamera ünitesine sahip olduğunu iddia etmişti. Ancak sızdırılan görseller, cihazın üçlü kamera ünitesi ve bir LED flaş ile donatıldığını gösteriyor. Telefonun gerçekten üçüncü bir kameraya sahip olup olmadığı veya sadece bir hile olup olmadığı belli değil. Cihazın sağ tarafında, bir parmak izi tarayıcı ile entegre edilmiş bir ses seviyesi rocker ve bir güç düğmesi bulunuyor.

Samsung Galaxy M13 5G teknik özellikleri (söylentiler)

Samsung Galaxy M13 5G'nin HD+ çözünürlük sunan 6,5 inç IPS LCD ekranla donatılacağı söyleniyor. Cihazın ön kamerasıyla ilgili herhangi bir bilgi yok. Arka panelde 50 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü içermesi bekleniyor. Galaxy M13 5G'nin pil boyutu henüz bilinmiyor ancak 15W hızlı şarj desteği taşıması bekleniyor.

Galaxy M13 5G'nin diğer özellikleri arasında çift SIM yuvası, 5G, Wi-Fi, microSD kart yuvası ve 3,5 mm ses jakı yer alıyor. Samsung Galaxy M13 5G bu ay erken çıkış yapabilir.

Editör: TE Bilişim