Güney Korenin en büyük teknoloji üreticisi Samsung, akıllı telefon kategorileri arasına yeni modeller eklemek, daha iyi üst sürümde ve farklı tasarımlarda cihazlar üretmeyi bir yandan sürdürüyor. Teknoloji üreticisi Samsung, bu alanda liderlerden olması ile adını ve reklamını seri ve sık bir şekilde yaparken son amiral gemisi olması planlanan Samsung Galaxy S10 ile ilgili iddialarda basında şimdiden paylaşılmaya başlandı. 2019 yılında tanıtılacak olan Samsung Galaxy S10 modelinin 8 GB RAM içeren bir modele sahip olması, Samsung Galaxy S10+ modelinin ise 10 GB RAM sahibi tek akıllı telefon olması planlandığı iddia edildi.

Apple İle Yarışıyor

Apple ile yarışan Samsung, amiral gemisi cihazlarını her sene bir üst versiyon ve sürüm ile yenilerken karlılık oranlarını da fazlası ile arttırıyor.

2019 yılında tanıtılması beklenen Galaxy S10 modelinin fiyatı konusunda şimdiden iddialar belirtilse bile cihazın fiyatının 999 dolar fiyatını geçebilecek olduğu neredeyse kesinleşmiş. Apple'ın iPhone X modeli 999 dolar fiyatla satılırken Samsung bugüne kadar hiçbir akıllı telefonunu 999 dolar ve üzerinde fiyatla satmamıştı. Seneye tanıtılacak Samsung Galaxy S10 modeli bu bağlamda bir ilk olabilir.

Editör: TE Bilişim