Samsung'un akıllı saati Galaxy Watch 4, bu yaz bomba bir özellik ile tekrar çıkış yapacak. Google Asistan desteği ile gelecek! İşte detaylar...

SAMSUNG GALAXY WATCH 4 GOOGLE ASİSTAN'I SUNACAK

Samsung, geçtiğimiz Ağustos ayında Wear OS 3 ile Galaxy Watch 4'ü piyasaya sürdü, ancak akıllı saat maalesef Google Asistan ile birlikte gelmedi. Bugün itibariyle artık Google'ın dijital asistanının bu yaz Galaxy Watch 4 için piyasaya sürüleceğini biliyoruz.

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saatte bu yazdan itibaren Google Asistan özelliği bulunacak! Samsung Electronics Mobile eXperience Business'ın Başkan Yardımcısı ve Müşteri Deneyimi Ofisi Başkanı Bay Patrick Chomet, Galaxy Watch4'teki Google Asistan'ın "daha hızlı ve daha doğal sesli etkileşimler sunacağını, hızlı yanıtlar ve anında yanıt vermeyi mümkün kıldığını" ifade etti.

Bay Chomet ayrıca Samsung'un üçüncü taraf ortaklarına "gelişmiş işlevsellik" getirdiğini de ortaya koydu. Spotify kullanıcıları, yalnızca asistan ses desteğini kullanarak şarkıları değiştirebilecek.

EVP ayrıca, "Android akıllı telefonlarla en kapsamlı ve kusursuz giyilebilir cihaz deneyimini" sunmak için bu yılın sonlarında Google'ın uygulamalarını ve hizmetlerini Galaxy Watches için optimize etmekten bahsetti.

Ancak Samsung yöneticisinin bahsetmediği şey, tam olarak yaz aylarında Galaxy Watch4 için Google Asistan'ın ne zaman piyasaya sürüleceğiydi. Haberler bu gelişmenin bu yaz gerçekleşeceğini gösteriyor.