Samsung Galaxy Watch 5 serisinin pilleri, eski modellerden daha büyük olacak. Bu da daha uzun pil ömrü demek! İşte, Samsung’un yakında tanıtacağı yeni akıllı saatleri ile ilgili son detaylar!

Samsung, Galaxy markası altında bir dizi akıllı saat serisini kullanıcılarla buluşturdu. Son olarak Galaxy Watch 4 serisi piyasaya sürüldü. Ve bu serideki modeller, piyasadaki en iyi akıllı giyilebilir cihazlardan oldu. Güney Koreli şirket, şimdi de son model bir akıllı saat serisi üzerinde çalışıyor. Galaxy Watch 5 serisi ne zaman çıkacak, fiyatlar ve özellikler belli oldu mu? İşte detaylar!

Yeni nesil Samsung Galaxy Watch 5 serisine daha aylar var ve yaklaşmakta olan giyilebilir cihaz hakkında çok fazla bilgi bulunmazken, cihazın pil kapasitesine dair yeni bir sızıntı ipucu veriyor.

Samsung Galaxy Watch 5 Akıllı Saatlerin Pil Kapasitesi Belli Oldu!

SM-R900 model numaralı Samsung Galaxy Watch 5'in pil gücü ortaya çıktı! Daha doğrusu bu önemli bilgi internete sızdı! Yeni Galaxy Watch 5 akıllı saatin, 276 mAh kapasiteye sahip bir pille gelmesi bekleniyor. Bu pil, bir önceki seride bulunan 247 mAh'lık pilden daha büyük. Bu da yeni nesil akıllı saatlerin daha uzun pil ömrü vaat edeceğini gösterdi.

Samsung Galaxy Watch 5 serisi, vücut sıcaklığını doğru bir şekilde ölçen ve kullanıcıların viral semptomları tanımlamasına ve soğuk algınlığı tedavisine yardımcı olan bir sensör de dahil olmak üzere sağlıkla ilgili bazı gelişmiş özelliklerle gelebilir.

Şirketin yeni akıllı saatlerinde vücut sıcaklığı ölçer detayına yer vermesi, büyük bir ilgi gördü. Yeni sağlık özellikleri Galaxy Watch 5 serisinde yer alacak. Samsung Galaxy Watch 5'in bu yılın üçüncü çeyreğinde seri üretim aşamasına girmesi bekleniyor. Şu anda, cihazın lansman tarihi açıklanmış değil. Muhtemelen Samsung bu cihazları Ağustos ayında piyasaya sürecektir.