Samsung, bu yıl Galaxy Watch 5 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Akıllı saatlerin safir cam ve titanyum kaplama modelleri olabilir!

2021'de Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic'i piyasaya süren şirketin sıradaki akıllı saat serisi Galaxy Watch 5. Bugün cihazlarla ilgili ilginç detaylar öğrenildi…

Birinci sınıf akıllı saatlerin çoğu alüminyum yapılı veya paslanmaz çelik tasarımlı olsa da, Güney Koreli teknoloji devinin işleri bir adım ileriye taşıdığı görülüyor. Görünüşe göre Galaxy Watch 5 Pro titanyum bir yapıyla gelecek. Şu an itibariyle şirketin rakibi Apple, titanyum kasalı akıllı saatlerini sunuyor. Dolayısıyla Samsung'un da bu modayı takip etmesi şaşırtıcı değil.

Yeni titanyum kaplama modelinin yanı sıra, Galaxy Watch 5 Pro'nun Safir cama da sahip olacağı bildiriliyor. Farkında olmayanlar için bu cam daha dayanıklıdır ve çizilmelere karşı daha iyi koruma sağlar.

Haber kaynağı ayrıca, markanın yaklaşmakta olan üst düzey akıllı saatinin dönen bir çerçeve tasarımına ve WearOS önyüklemesine sahip olacağını belirtti. Ayrıca Galaxy Watch 5 Pro'nun dar çerçeveler sunmayacağını da sözlerine ekledi.

Özellikle, yeni nesil modelin de önceki nesilden daha geniş olduğuna inanılıyor. Ne yazık ki, şu anda sahip olduğumuz tüm bilgiler bunlar…

Editör: TE Bilişim