Samsung Galaxy Z Fold 4'ün kamera detayları belli oldu! Katlanabilir telefonla ilgili çok önemli bir özellik ortaya çıktı! 50 MP kamerayla geliyor!

Galaxy Z Fold4’ün, 3x optik zoom lensli 12 megapiksel telefoto kameraya sahip olduğu söyleniyor.

Samsung Galaxy Z Fold 4 bir süredir haberlerde yer alıyor ve lansmanının Ağustos 2022'de Galaxy Z Flip 4 ile birlikte gerçekleşmesi bekleniyor. Yeni bir rapor, Güney Koreli devinin en son katlanabilir amiral gemisinin iyi bir donanıma sahip olacağını gösteriyor.

Habere göre, cihaz arkada üçlü bir kamera kurulumu ile karşımıza çıkacak. Telefonun ana kamerasının da Samsung Galaxy S22 serisinde bulunanlara biraz benzer olduğu söyleniyor.

Tipster Ice Universe tarafından atılan bir tweet'e göre, Samsung Galaxy Z Fold 4, 50 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş kamera ve 3x optik zoom lensli 12 megapiksel telefoto kameraya sahip olacak.

Söylentilere göre telefonun Samsung Galaxy S22 serisine kıyasla daha yüksek çözünürlüklü bir sensöre sahip olduğu da söyleniyor. Aynı zamanda, 3x optik zoom lensli Samsung Galaxy Z Fold 4'teki telefoto kamerasının şimdiye kadarki "en güçlü" kamera olduğunu ve 10x optik yakınlaştırma özelliğine sahip Samsung Galaxy S22 Ultra'dan daha iyi olduğu belirtildi. 10 megapiksel sensörle eşleştirilmiş periskop telefoto lensi ve 10 megapiksel sensörle eşleştirilmiş telefoto lensiyle 3x optik zoom desteği sunacak…

Samsung Galaxy Z Fold 4 teknik özellikleri (söylentiler)

Katlanabilir akıllı telefonun teknik özellikleri hakkında pek bir şey sızdırılmamış olsa da gelişmiş performansı, arka kameraları ve pil kapasitesiyle ilgili geçmişte sızıntılar olmuştu. Geçen ay ortaya çıkan bir rapor da Galaxy Z Fold 4'ün 3x optik zoomlu 10 megapiksel telefoto sensöre sahip olacağını öne sürdü.

Bunun yanı sıra, geçen ay Samsung Galaxy Z Fold 4'ün 108 megapiksellik bir kameraya sahip olacağı söylendi. Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonunun, Avrupa ve Asya'nın çeşitli bölgelerinde seri üretimde olduğu söylenen bir S Pen kalemi ile gelebileceği öne sürüldü.

Bazı sızıntılar ise Samsung Galaxy Z Fold 4'ün dahili bir S Pen yuvasına sahip olmayabileceğini gösteriyor.

Pil kapasitesi cephesinde, cihazın toplam 4.270 mAh kapasiteli iki pille donatıldığı söyleniyor. İlk pil 2.002 mAh ve ikincisi 2.268 mAh kapasite ile gelebilir. Ayrıca telefonun Snapdragon 8 Gen 1 Plus yonga seti ile gelmesi de bekleniyor.