Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 4’ün bu yıl içinde piyasaya çıkması bekleniyor. Telefonun son görselleri internete düştü! İşte iddialı özellikleri ve tasarımı…

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4 GELİYOR!

Samsung Galaxy Z Fold4, daha önce katlanabilir telefonlarda görülen kırılma sorununa müthiş bir çözümle geliyor. Telefon, daha fazla dayanıklılık için tek menteşe tasarımıyla gelecek!

Samsung, katlanabilir akıllı telefon pazarına hakim durumda ve pazarda lider konumda kalmak için her yıl birkaç katlanabilir telefon piyasaya sürüyor.

Güney Koreli teknoloji devi, önümüzdeki aylarda yeni nesil Samsung Galaxy Z Fold 4 akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket bunu henüz resmi olarak doğrulamamış olsa da, cihazla ilgili birçok sızıntı ortaya çıktı.

Son haberde Galaxy Z Fold4'ün tek menteşe tasarımıyla geleceği bildiriliyor. Bu, şirketin mekanik arıza olasılığını azaltmak ve daha fazla dayanıklılık sunmak için akıllı telefondaki hareketli parçaları azalttığı anlamına geliyor.

Haberdeki rapor, uç kısımda ekstra güçlendirilmiş kanat menteşeleri kullanmak yerine, Samsung Galaxy Z Fold4'ün tek bir menteşeye sahip olabileceğini ve bunun sonucunda daha ince ve daha hafif bir akıllı telefon tasarımına sahip olabileceğini ekliyor. Şirketin, menteşelerin ana tedarikçisi olarak KH Vatec'i kullanmaya devam edeceği söyleniyor.

Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy Z Fold serisi katlanabilir akıllı telefonunun, ekran için normal S Pen kalemini destekleyen daha güçlü bir malzemeye sahip olacağı da biliniyor. Yani S Pen kalemle bu telefonu daha rahat kullanmak mümkün olacak.

Görünüşe göre Samsung, 2022'de piyasaya süreceği Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 akıllı telefonlarından yaklaşık 13 milyon adet sevketmeyi planlıyor.

Güney Koreli şirket geçen yıl Galaxy Z Fold3 ve Flip3 için 7 milyon adet sevkiyat yapmıştı.

Editör: TE Bilişim