Müşterilerinden Samsung servis taleplerini web sitesi üzerinden alan firmada ofis çalışanları ve saha elamanları koordineli olarak çalışıyorlar. Gelen talepler sonrası personeller arasındaki bu koordine müşteri sorunlarının daha kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlıyor. Sertifikalı ve güvenilir olarak servis hizmeti veren firmada personellerde mülakatlar sonucu işe alınıyorlar. Ayrıca personellerin belirli aralıklarla eğitimler aldığı firmadan müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor.

 Servis Hizmeti Neleri Kapsıyor?

 Kendisine ulaşan taleplere en fazla 1 saat içinde geri dönüş sağlayan firma personelleri müşteri bilgisi dışında hiçbir işlem yapmıyorlar. Kısa sürede müşteri adresine ulaşan personeller ihtiyaca göre aşağıda belirtilen işlemleri yapıyorlar.

 Servis kapsamı;

  • Arıza tespit
  • Bakım
  • Onarım
  • Parça değişimi
  • Ürün kullanımı genel bilgilendirme

 Firma personelleri Samsung servisi hizmeti sırasında sürekli bilgi paylaşımı yapıyorlar. Bu durum müşterilerin ürünlerini daha dikkatli ve uzun süre kullanmalarını sağlıyor.

 Servis Hizmeti Aşamaları Nelerdir?

 Mesai saatleri dışında da Samsung laptop servis talebi kabul eden firma bu talepleri mesai saatlerinde değerlendirmeye alıyor. Mesainin başlamasıyla birlikte müşterilerle iletişime geçen ofis çalışanları aldıkları bilgilerle adrese servis ekibini yönlendiriyorlar. Kısa sürede adrese ulaşan servis çalışanları de arıza tespitin ardından gerekli işlemleri yaparak adresten ayrılıyorlar.

 Servis Hizmeti Ücretli Mi?

 Firma servis ücreti konusunda piyasanın en uygun seçeneklerini müşterilerine sunuyor. Henüz garantisi devam eden ürünlerden ücret almayan firma çeşitli dönemlerde de kampanyalar yapıyor. Bu kampanyaları takip eden müşteriler uygun fiyatlara ürünlerinin kullanım ömürlerini uzatabiliyorlar. Aynı zamanda firma parça değişimlerinde de ek bir ücret talep ediyor. Parçaların uygun olduğunu anlamaları için müşterilere başka bir satış noktasında alınması teklifini de sunan firma kredi kartlarına taksit de yapıyor.

 Müşteri Hizmetleri

 Firmanın web sitesinde 7/24 açık olan canlı destek birimi de bulunuyor. Müşterilerin sorularına anlık cevaplar veren çalışanların olduğu bu birim sayesinde ürünlerdeki basit sorunlarda çözülüyor. Ayrıca isteyen müşteriler buradan ürünlerindeki sorunları belirterek fiyatlar konusunda da bilgi sahibi olabiliyorlar. Canlı destek dışında firma müşterilerinden gelen istek ve taleplere Whatsapp hattı üzerinden de geri dönüş sağlıyor. İrtibat : https://www.samsungservisturkiye.com/

Editör: TE Bilişim