Yenilenen 2021 Seat Arona Türkiye'de satışa sunuldu. İşte, favori özellikleri ve Türkiye fiyatı...

Style, Xperience ve FR donanım paketleri ile gelen 2021 Seat Arona, Ibiza'nın ardından Türkiye'de de tanıtıldı. 110 beygirlik 1.0 litre EcoTSI ünite ve DSG kombinasyonunu sunan makyajlı otomobil oldukça karizmatik hatlara sahip.

Style donanım seviyesinde;

16 inç gri alüminyum alaşımlı jantlar, LED gündüz sürüş farları, dönüşe duyarlı LED ön sis farları, EcoLED ön farlar, otomatik katlanabilir yan aynalar, halojen stoplar, arka park sensörleri, 8.25 inç dokunmatik multimedya ekranı, yol bilgisayarı, çift bölgeli otomatik klima, yağmur sensörü, ön bölge asistanı, şerit takip sistemi, ikincil çarpışma freni ve hız sabitleme sistemi gibi özellikler yer alıyor.

Xperience donanım seviyesinde;

17 inç jantlar, LED stoplar, elmas görünümlü krom ön ızgara, korom tavan rayları, çift renkli LED aydınlatma, anahtarsız giriş ve çalıştırma, ön park sensörleri, geri görüş kamerası, yorgunluk tespit sistemi ve otomatik park asistanı gibi ek özellikler de var.

FR donanım seviyesinde;

Xperience benzeri özelliklere ek olarak; koyu renk karartılmış arka camlar, F1 vites kulakçıkları, spor tip koltuklar ve 4 farklı sürüş modu gibi temel farklılıklar bulunuyor.

2021 Seat Arona Türkiye Fiyatları

Arona 1.0 EcoTSI 110 HP DSG FR - 309 bin TL

Arona 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Xperience - 309 bin TL

Arona 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style - 281 bin TL