Vivo'nun iQOO markası altında piyasaya süreceği yeni akıllı telefonun fiyatı açıklandı. Segmentin en hızlı telefonu olmaya aday iQOO Z6 Pro 5G fiyatı ve özellikleri nedir?

Birkaç gün önce Çinli akıllı telefon üreticisinin, iQOO ZX serisi altında yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını ortaya çıktı. Gerçekten de yakın zamanda piyasaya sürülen iQOO Z6 5G'nin üst düzey versiyonu olacak olan bir telefonun varlığı dün resmen onaylandı.

iQOO şu anda #iQOORaidNights yarışmasına ev sahipliği yapıyor ve yarışmada iQOO Z6 Pro 5G’nin çok yakında piyasada olacağından bahsediliyor.

Z6 Pro’nun kısa süre içinde geleceği şirket tarafından Twitter'dan duyuruldu. Hatta yarışma boyunca telefonun işlemcisini tahmin etme oyunu oynandı…

Yeni İQOO telefonun işlemcisini doğru tahmin eden iki şanslı kazanan, iQOO Z6 Pro 5G'yi ücretsiz alacak. Ayrıca, iQOO Esports Youtube Kanalı'nın son Raid Nights videosu, telefonun bazı detaylarını verdi.

Vivo iQOO Z6 Pro 5G Fiyatı Açıklandı

Asya’daki en hızlı telefonlardan biri olacak olan iQoo Z6 Pro'nun fiyatı yaklaşık 4.850 liraya denk geliyor.

iQOO Z6 Pro 5G, AnTuTu testlerinde 550.000 gibi etkileyici bir puan aldı. Yeni iQOO akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 778G işlemcisi ile gelmesi bekleniyor.

Görünüşe göre iQOO, eski yonga setini sağlam tutarken seriyi yeni bir tasarımla yenilemek istiyor. Telefonun diğer bölümlerde de bazı iyileştirmeler sunması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim