Vivo X Fold uzun süredir beklenen bir cihaz. Katlanabilir akıllı telefonun son resmi görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar!

Vivo katlanabilir akıllı telefonu X Fold’un yeni yüksek çözünürlüklü görselleri internete sızdırıldı. Ortaya çıkan bu görseller telefonun renk seçeneklerini ve tasarımını gün yüzüne serdi. İşte Vivo X Fold özellikleri !

Çinli marka, Vivo X Fold akıllı telefonunu 11 Nisan'da iç pazarda, yani Çin'de piyasaya sürmeyi planlıyor. İlk çıkışından önce, telefonun görüntüleri MySmartPrice aracılığıyla paylaşıldı.

Vivo X Fold görsellerinde telefonun iki farklı rengi görünüyor. Siyah/Gri ve Mavi renk seçenekleri olacak. Akıllı telefonun katlanır tasarımı, görsellerde görülebiliyor ve hafif kavisli bir dış panele sahip görünüyor.

VİVO X FOLD ÖZELLİKLERİ VE RENKLERİ

Vivo cihazı, 20:9 en boy oranına sahip 6.53 inçlik bir dış AMOLED ekrana sahip. Ekranda selfie kamerayı yerleştirmek için bir delik var. Açıldığında, 8,03 inç büyüklüğünde, 4:3.5 en boy oranına sahip katlanabilir AMOLED panele sahip. 120Hz yenileme hızına ve 2K çözünürlüğe sahip bir ekranı olacak. Akıllı telefonun katlama mekanizması, askeri havacılık sınıfı bir kanat menteşesi ile destekleniyor. Yani kırılmaya dayanıklı ve çok iddialı güçlü bir mekanizması olacak…

Arka tarafta 50 MP ana kamera sensörü bulunuyor. 48 MP ultra geniş lens, 12 MP portre kamerası (47mm odak uzaklığı), 5x optik zoom ve 60x dijital zoom destekli 8 MP periskop lens arka kameralara eşlik ediyor. Cihaz, selfie çekimleri ve görüntülü aramalar için 16 MP ön kamera ile gelecek.

Akıllı telefon, 12 GB'a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama birimi ile eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi tarafından desteklenecek. LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 hızlı depolamaya sahip olması bekleniyor. Telefonun 66 W kablolu ve 50 W kablosuz hızlı şarj desteğine sahip 4.600 mAh bataryaya sahip olduğu bildirildi.