Windows 10 pro  sade tasarımı ve gereksiz tüm detaylarından arındırılmış olarak kullanıcısının karşısına çıkmaktadır. Bu da iş yerlerinde daha hızlı ve daha kolay işlem yapılabileceği anlamına gelmektedir. Özellikle güvenlik konusunda son derece titiz davranan ofisler için Windows 10 pro son derece uygun bir sürüm olarak karşımıza çıkar. Çünkü bu sürümde şifreleme özelliklerinden internet korumasına ve ağ korumasına kadar tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Bu nedenle kötü yazılımlar ve internet korsanları iş yerinizdeki bilgilere sızamayacak ve  işletmenize zarar veremeyecektir. windows 10 pro satın al işlemlerinden sonra ofis bilgisayarınız profesyonel bir şekilde korunma altına alınmış olur.

Öte yandan uzaktan çalışma modelinin yaygınlaşması ile birlikte yöneticiler, sıklıkla personel bilgisayarlarına veya iş yerindeki diğer bilgisayarlara bağlanma ihtiyacı hissederler. Bu da en iyi şekilde Windows 10 rpo ile mümkün olacaktır.  Çünkü aynı anda birden fazla bilgisayar bağlanabilme özelliği bu sürüm için geliştirilmiştir. Diğer masa üstü ve diz üstü bilgisayarlara bağlanmanın yanında, mobil cihazlara da kolaylıkla bağlanma özelliği mevcuttur. Örneğin tablet ve telefon gibi cihazların görüntüsü tek bir noktadan alınıp, kontrol edilebilir. Bunun dışında farklı cihazlara bağlanarak, online toplantı gibi durumlarda da oldukça başarılı bir sürüm olarak karşımıza çıkmaktadır.  Ama bilgisayarınızdaki tüm işlemleri sorunsuz bir şekilde yapabilmek adına windows 10 pro lisans satın al detayına dikkat etmeniz önemlidir. Çünkü lisansı olmayan Windows sürümleri bilgisayarın kısa sürede yavaşlamasına neden olacaktır.

Tüm bu özelliklerinin yanında Windows 10 pro da bulunan diğer özellikler ise;

  • Atanan erişim,
  • Dinamik hızlandırma,
  • İş için Windows update,
  • Bilgi noktası modu kurulum,
  • Active directory desteği,

Artık iş yerinizi daha iyi konuma getirmek için mutlaka windows 10 satın al seçeneğinden faydalanmanız gerekmektedir. İşini profesyonelce yapmak isteyen her işletme için son derece uygun bir sürüm olacağından dolayı, hemen mevcutta kullandığınız Windows sürümünü Windows 10 pro’ya yükseltmeniz önerilir. Bu sayede tüm işeriniz daha kolay bir şekilde ilerleyecektir.

 

Editör: TE Bilişim