Çinli teknoloji devi Xiaomi 12 serisini çok önceden tanıttı. Bu seride beklenen bir model ise henüz ortaya çıkmadı. Xiaomi 12 Ultra ne zaman geliyor? Hangi ülkelerde satılacak, işte özellikleri!

Xiaomi 12 Ultra Çıkış Tarihi , Özellikleri ve Fiyatı

Çin’de tanıtılan Xiaomi 12 serisi küresel pazarlara geçen yıl gelmişti.  Bugün ise seride merakla beklenen Premium amiral gemisi modeli hakkında önemli bilgiler ortaya çıktı! Xiaomi 12 Ultra çıkış tarihi netleşiyor. Ünlü kaynak Mukul Sharma’ya göre akıllı telefonun resmi tanıtımı Mayıs’ta yapılacak.

Cihaz, öncelikle Çin’de piyasaya sürülecek. Fakat küresel pazarlara geliş tarihi henüz belli değil. Ancak eğer şirket aynı rotayı izlerse telefon, temmuz ya da ağustos aylarında dünyaya açılabilir. Xiaomi 12 Ultra Türkiye’de yaz aylarında satışa sunulabilir. Peki Xiaomi 12 Ultra özellikleri nasıl, fiyatı ne kadar olacak?

Geçen yıl piyasaya sürülen Mi 11 Ultra'nın sözde halefi olan Xiaomi 12 Ultra, Snapdragon 8 Gen 1 Plus mobil işlemcisinden güç alacak. 120W hızlı şarj destekli 4.860mAh pil ile çalışacak.

Xiaomi 12 Ultra uzun süredir merakla beklenen bir amiral gemisi. Cihazın 6.6 inç 2K AMOLED kavisli ekrana sahip olduğu söyleniyor. İkincil bir ekran içermeyebilir. Akıllı telefonun ayrıca Leica markalı bir arka kamera kurulumuyla geleceği söyleniyor. Şarjı, işlemcisi ve çok üstün nitelikli kameraları ile Xiaomi 12 Ultra bu yıl ülkemize de gelecektir. Fiyatı Avrupa’da 1000 Euro olacak. Vergiler ve kur farkı hesaplandığında Türkiye satış fiyatı 20 bin lirayı bulur hatta geçebilir!