Xiaomi Mix Fold 2'nin üst düzey bir ekranla çıkış yapacağı doğrulandı. İşte, markanın yeni katlanabilir telefonunun ekran özellikleri!

Xiaomi, geçtiğimiz yıl lansmanını yaptığı Xiaomi Mix Fold ile katlanabilir telefon pazarına giriş yaptı ve şimdi Çinli teknoloji devi bunu Xiaomi Mix Fold 2 ile devam ettirecek. Serinin yeni üyesi katlanabilir akıllı telefon hakkında son detaylar da geldi.

Katlanabilir ekranın özellikleri açığa çıktı. Digital Chat Station ve Weibo adlı Çinli kaynaklar, bu özellikleri sızdırdı. İşte detaylar...

Xiami MIX Fold 2 Özellikleri

Xiaomi MIX Fold 2'nin 2K high-brush esnek LTPO ekranının dahili ekran özelliklerinin çok lüks olduğunu ve selefinin aynı yüksek ekran gövde tasarımını takip ettiğini ortaya çıkardı.

Katlanabilir telefonun ilk modeli 60Hz yenileme hızını destekliyordu. MIX Fold 2 modeli ise 120Hz high-brush (yüksek kalitede ekran akışı) ekran yenileme hızı sunacak. Hem de her iki ekranında da...

Ayrıca dıştaki ekranın bir tarafı hafif kavisli olacak ve görünümü önceki modelden daha ince ve hafif olacak.

Önceki haberler, katlanabilir akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 sekiz çekirdekli işlemci tarafından desteklendiğini ve Android 12 işletim sisteminde çalıştığını gösteriyor.

Xiaomi MIX FOLD 2, muhtemelen 5020 mAh’dan daha yüksek pil kapasitesine ve hızlı kablolu ve kablosuz şarj desteğine sahip olacak.

Bunun dışında telefonun üçlü arka kameralarla gelmesi bekleniyor. 108MP Geniş, 13MP ultra geniş ve 8MP telefoto lenslere sahip olacak, ön tarafında ise 20MP selfie kamerası olabilir.

Editör: TE Bilişim