Xiaomi Redmi markası altında bir tablet bilgisayar çıkaracak. Ancak Çinli şirket, sürpriz cihazını yanlışlıklı yayınladı! İşte, Redmi Pad 5G tabletin ortaya çıkan özellikleri!

Redmi Note 12 serisinin lansmanı yapıldı. Çin'de yayınlanan yakın tarihli bir MIUI 13 anketi, Redmi'nin şu anda bir tablet geliştirdiğini ortaya koymuştu. Redmi'nin bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı tek en çok satan cihazları akıllı telefonlar olmayabilir gibi görünüyor. Redmi Pad 5G de yolda…

Xiaomi, Yanlışlıkla Redmi Pad 5G Tableti Yayınladı! İşte Detaylar!

Anket, geçen hafta 30 Nisan'da Xiaomi tarafından Çin MIUI Forumu'nda yayınlandı. Söz konusu anket, Xiaomi cihazlarının MIUI ekosisteminde sorunsuz bir şekilde dosya ve veri aktarmasına izin veren Apple Airdrop'a yönelik bir hizmet olan Xiaomi'nin Çin'deki MIUI 13 Magic Sharing hizmetinin en son güncellemesi hakkında geri bildirim toplamak içindi.

Ankette, kullanıcıların hangi Xiaomi tableti kullandıklarına dair bir soru vardı ve cevapların 4 seçeneği vardı: Xiaomi Pad 5, Xiaomi Pad 5 Pro, Redmi Pad 5G ve diğerleri oldu.

Xiaomi Pad 5 ve Xiaomi Pad 5 Pro, bu tabletlerin her ikisi de geçen yıl 2021'de piyasaya sürüldüğü için şaşırtıcı cevaplar değildi. Ancak ilginç olan, Xiaomi'nin yeni bir cevap seçeneği olan Redmi Pad 5G'yi eklemesi oldu.

Cihazla ilgili henüz çok fazla sızıntı veya söylenti sızdırılmadığı için Redmi Pad 5G hakkında şu an için pek bir şey bilinmiyor. Ancak isim onaylandığı için Redmi Pad 5G hala geliştirme aşamalarında olabilir ve cihazın lansmanının 2022'nin sonundan önce olması bekleniyor.

Redmi Pad 5G'nin piyasaya çıkmasına daha aylar olduğu için, 2022'nin en iyi Android tabletlerinden birini istiyorsanız, Xiaomi Pad 5 ve Pad 5 Pro, 11 inç 2.5K 120Hz ekranlara sahip olduğundan sağlam seçeneklerdir. Qualcomm'un amiral gemisi Snapdragon 860 ve 870 yonga setlerinin de etkisi büyük!

Xiaomi Pad 5 şu anda Giztop'ta sadece 339 dolardan ve Xiaomi Pad 5 Pro sadece 419 dolardan satılıyor.