Tesettür Kıyafetler Nasıl Kombinlenir?

Tesettür giyimin en önemli aksesuarı tartışmasız başörtüsüdür. Elbiseye hakim olan tonlar ve desenler eşarp ya da şal modeli seçimine yön veriyor. Uyum sağlamanın tek yolu aynı rengi kullanmak değildir. Birbirini tamamlayan renkler de kullanabilirsiniz. Bu noktada, beyaz ve siyahın her rengi tamamlayabileceğini unutmayın. Eğer elbiseniz veya şalınız/şalınız tek renk değilse, modele hakim olan renklerden ve en çok kullanılan renklerden seçin.

Tesettür giyim elbisenin rengine ve modeline karar verirken elbisenin tarzı da göz önünde bulundurulmalıdır. Geometrik bir başörtüsü, sportif stiliniz için mükemmel bir tamamlayıcıdır. Oryantal (geleneksel) desenler ise klasik stiller için mükemmeldir.

Tesettür Giyimde Ayakkabı Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Ayakkabınızın rengini seçerken öncelikle atkınızın rengine dikkat edin. Başörtüsünün ana rengini veya ayakkabınızın rengini tamamlayan rengi seçebilirsiniz. Ayakkabı tipini seçerken, elbisenin tarzına karar vermelisiniz. Yüksek topuklu ayakkabılar klasik tarz abiye elbiseler için idealdir. Topuk inceldikçe görüntü daha lüks hale gelir. Bu nedenle muhteşem bir gece elbisesinin yanı sıra ince, yüksek topuklu ayakkabılar da kullanılabilir. Ancak topuklu ayakkabılar sizin tarzınız değilse, rugan ayakkabılar ve göz alıcı konseptlere sahip şık babetler de bulacaksınız.

Hangi Stil İçin Hangi Aksesuarlara İhtiyacınız Var?

elbise ile kombini etkileyen bir diğer aksesuar ise çantadır. Daha küçük çantalar hem klasik hem de gündelik stiller için mükemmeldir. Abiyenizi tereddüt etmeden tamamlamak için taş işlemeler gibi canlı detaylarla süsleyin. Sportif bir elbise ise dinamik detaylara sahip bir çantayı ortaya çıkarıyor. Geniş hacmi, çantaya sportif bir karakter kazandırabilecek detaylardan biridir. Klasik detayların olmadığı pastel renkli çantalar, spor tarzlarla kolayca kombinlenebilir. Spor giyim, kot gibi yüksek enerjili malzemelerden yapılmış ceplerle de tamamlanabilir.

Tesettür giyimde favori ürünlerinizle farklı kombinler oluşturmak için hayal gücünüzü kullanabilir ve kendi tarzınıza güvenebilirsiniz.  kombin yaparken doğru aksesuarları doğru yerlerde ve doğru şekilde kullanmalısınız. Bu sayede şıklığa şıklık katabilirsiniz. Ancak aksesuarların aşırı kullanımı da oldukça dağınık ve modası geçmiş bir görünüm yaratabilir. Bu nedenle aksesuar sayısının kombinine göre belirlenmesi ve aşırı görünümden kaçınılması gerekmektedir.

Tesettür Kombin ile Nasıl Şık Olunur?

Tesettür abiye ile birçok farklı şekilde kombinlenebilir. En önemlisi zevkinize ve tarzınıza uygun bir abiye elbise seçmektir. Özel bir davete gitmek için şık ve zarif bir abiye elbise seçmelisiniz. Abiye elbiseler çok dar veya çok bol olmamalıdır. Aynı zamanda bu kombinler uyumlu aksesuarlar ile tamamlanmalıdır. Ayrıca özel bir güne giderken giyeceğiniz kıyafetle uyumlu bir başörtüsü seçmelisiniz. Bunun için de sitesini ziyaret edebilirsiniz.