Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de yaralanan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Seyit Yüzgeç’in Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Işıklı Köyünde yaşayan ailesi, yetkililer tarafından ziyaret edilerek geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de terör örgütü ile girdiği çatışmada yaralanan Seyit Yüzgeç’in ailesi, yetkililer tarafından ziyaret edildi.

Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Halil Keskin ve İlçe Emniyet Müdürü Taşkın Tekcan, tarafından yapılan ziyarette aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Kaymakam Kapankaya yaptğı açıklamada "Devlet olarak dimdik ayaktayız. Bu vatanı kimse bölemez ve gücü de yetmez. Devlet olarak, millet olarak biz sizlerin yanındayız. Tekrar geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin" dedi.

Yaralı Uzman Çavuş Seyit Yüzgeç ile telefonda konuşan Kaymakam Kapankaya yaralı askerin sağlığının iyi olduğu için mutlu olduklarını belirterek herhangi bir istekleri oldukları her daim yanlarında olduklarını ifade etti.

Yaralı askerin annesi Yüksel Yüzgeç tüm askerler için dua ederek; “Rabbimiz bayrağımızı göklerden indirtmesin, Rabbimiz devletimize milletimize zeval vermesin tüm evlatlarımızı korusun. Çocuğum vatan için gitti gazi oldu. Ben oğlumla gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Uzman Çavuş Seyit Yüzgeç’in babası Ali ve annesi Yüksel Yüzgeç; Kaymakam Kapankaya ve beraberindekilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundukları için teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Öte yandan Niksar’da yaşayan Uzman Çavuş Seyit Yüzgeç’in Fırat Kalkanı Hareketinde de görev yaptığı ve daha sonra Afrin’deki operasyona katıldığı öğrenildi. Yüzgeç’in Gaziantep’te tedavisinin sürdüğü kaydedildi.
Kaynak: iha