Konuyla alakalı açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yalçınalp, “Demokrasi şölenine dönüşen partimizin 5. Olağan Büyük Kongresine Trabzon’daki teşkilatlarımızdan yaklaşık bin kişinin katılımını sağladık. Şehrimizin 18 ilçesinden toplamda 20 otobüsle konvoy şeklinde Ankara’ya gidildi. Başta ana kademe yönetimlerimiz olmak üzere Kadın ve Gençlik Kollarımız da bu büyük güne şahitlik etti. ” dedi.

TRABZON FARKINI ORTAYA KOYDU

AK Parti Trabzon teşkilatlarının üzerine düşen vazifeyi her daim yerine getirdiğinin altını çizen Yalçınalp, “Şer ve terör odaklarıyla mücadelenin yanı sıra Büyük Türkiye hedeflerimize adım adım yürürken AK Parti’nin kadroları istikbal için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Bu büyük kongremizle birlikte izzetli ve onurlu bir Türkiye geleceği tesis etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tarihe geçen bu kutlu davada AK Parti Trabzon teşkilatları da farkını ortaya koymuştur.” dedi.

Öte yandan Ankara’ya giden AK Parti Trabzon Teşkilatlarının kafile başkanlığını İl Yönetim Kurulunun en genç isimlerinden Fatih Solak yaptı.

Editör: TE Bilişim