Ülke genelinden sporcuların da katıldığı yarışmada dereceye girenler para ve forma ile ödüllendirildi.
     
Trabzon’da bir ilk olarak nitelendirilen koşuya her yıl sporcular tarafından da ilgi artmaya devam ediyor bu yıl 2. Düzenlenen koşuya Avrupa Şampiyonu Sümeyye Erol’da katıldı. Erol koşuda 1. Olarak ödülünü Trabzon Federasyonu Başkan Yardımcısı Göksal Purtuloğlu’nun elinden aldı. Sümeyye Trabzon’da böyle koşuların düzenlenmesi çok güzel inşallah önümüzdeki yıllarda bu koşu uluslararası özellik kazanır diyerek bu koşuda katkıda bulunan herkesi canı gönülden alkışlıyorum dedi.

Erkeklerde ise birinciliği Ankara’dan Adem Bayram alarak yoluna devam etti. Dereceye giren sporculara ödüllerini Köprübaşı Kaymakamı Serhat Sina Karaaslan, Belediye Başkanı Ahmet Tekke, Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kemal Ertürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Yusuf Çebi ile Atletizm İl Temsilcisi Adem Batar verdi.


Trabzon Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün yanı sıra, Köprübaşı Kaymakamlığı, Köprübaşı Belediyesi, Atletizm İl Temsilciliği, İstanbul Trabzon Federasyonu, İstanbul Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Avrupa Trabzon Köprübaşılılar Derneği ve Göktürk Trabzonlular Derneği tarafından organize edilen yarışma sonunda ilk 5 dereceye giren koşuculara para ödülü, ilk 100'e girenlere ise Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu



Editör: TE Bilişim