Yıldızlı Medical Park Hastanesi’nde ilk imzaları Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Başkan Yardımcısı Haluk Ayyıldız ile Hastane Başhekimi Ahmet Çubukçu ve Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Altın birlikte attılar. Yapılan sağlık anlaşmasına göre Medical Park Yıldızlı'da gazetecilere ve yakınlarına yataklı tedavide yüzde 10, ayaktan tedavi ücretlerinde ise yüzde 15’lik indirim sağlanacak. Başhekim Ahmet Çubukçu anlaşmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Trabzon’un yerel basını olmazsa olmazımızdır. Yanlarındayız. Onlar basın emekçisi olarak çok daha fazlasını hak ediyorlar ve yapacağız" dedi.

YUSUF TURGUT: ÖNCE SAĞLIK

TGC Başkanı Yusuf Turgut gazetecilik mesleğinin yıpratıcı olduğunu, basın mensupları ve üyelerin sağlığı konusunda duyarlı olmaya çalıştıklarını söyleyerek, "Herşeyden önce sağlık geliyor. Sağlık olunca gazeteciliğin keyfi başka olur. Medical Park yönetimine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

MEDİCAL PARK  PANODA

Medical Park Yıldızlı Hastanesi sağlık indirimini yapmakla kalmadı ayrıca basın mensuplarının üye olduğu Gazetciler Cemiyeti'ne reklam desteği de verdi. Hastane'nin Genel Müdürü Abdullah Cantürk ile birlikte TGC Başkanı Yusuf Turgut basın toplantılarının yapıldığı salondaki pano için reklam anlaşmasına da imza attılar.

Genel Müdür Abdullah Cantürk, TGC’ye verdikleri reklam desteğiyle ilgili olarak, "Trabzon basınının çatı kuruluşu Gazeteciler Cemiyeti ve üyelerinin en iyi imkanlarda çalışma yapması için katkımız oluyor ise mutluyuz" ifadelerini kullandı.   

Editör: TE Bilişim