Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyen Abdullah Sevim’e, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş da toplantıya katılarak destek verdi.

“ADALETLİ VE ŞEFFAF OLACAĞIZ”

Adaylık kararını alırken odaya kayıtlı üyeler ve STK temsilcileriyle istişarelerde bulunduğunu hatırlatan Abdullah Sevim, şunları söyledi:

“Şoför esnafımızın sorunlarını ve bu sorunların çözümünü çok iyi biliyoruz. Eğer üyelerimizin teveccühü ile göreve gelirsek yine üyelerimizle ve STK’larla istişare ederek bu sorunları en kısa sürede çözeceğiz. Bu sorunlar çözülürken asla belli kişiler ve zümrelerin çıkar menfaatini değil esnafımızın çıkarlarını ön plana alacağız. Odamız, esnafımızın 7 gün 24 saat hizmetinde olacak, onların istek ve düşünceleri doğrultusunda yönetilecektir. Odamızın kapısı bize oy veren vermeyen herkese açık olacaktır. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen değerli esnaf arkadaşlarıma, STK başkanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere buradan vereceğim en büyük sözüm adaletli ve şeffaf olacağımdır.”

Sevim, “Eğer Akçaabat’ta üye esnaflarımızla el ele omuz omuza verirsek önümde hiçbir engel hiçbir sorun kalmayacağını herkes görecektir. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim