Başta Kartal Trabzonlular Derneği yönetimi olmak üzere Kartal Samsunlular Derneği, Akçaabat Işıklar Köyü derneği, Beşikdüzü izmiş yöresi derneği, Şalpazarı Fidanbaşı köyü derneği, Soğanlık Karadenizliler derneği, Kurfalı Karadenizliler derneği, Çaykaralılar derneği, Kartal Giresunlular derneği, Düzköy Taşocağı Köyü derneği ve Arsin Örnek Köyü derneği yönetimi yemekte bir araya geldi.

İşadamı ve Kartal Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı Hamza Sönmez yaptığı açıklamada biz Kartal'da birlik ve beraberlik içinde hareket ederek ilerlersek her konuda söz sahibi oluruz dedi ve önümüzdeki aylarda bizlerde güzel projelerle adımızdan çok söz ettireceğiz dedi.

Sönmez; benim en büyük hayalim güçlü bir oluşum ile İstanbul’da STK nasıl yapılır herkese göstermek. Biz Kartal Trabzonlular derneği olarak kısa süre önce yeni yönetimimizi oluşturarak hemen çalışmalara başladık. İlk önce ihtiyaç sahibi tüm Karadenizlilere ve Trabzonlulara erzak yardımı, faturalarına destek, çocuklara kırtasiye desteği ve Trabzonsporumuzada forma desteği vererek önemli işlere kısa sürede sonuçlandırdık dedi. Sönmez şimdiki hedefimiz önümüzdeki aylarda ses getirecek bir organizasyonla Kartal'da örnek bir STK'cılık yapmak dedi.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu