Geçtiğimiz Şubat Ay’ında Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylar sonrası terör örgütü sempatizanları tarafından bıçaklanarak şehit edilen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu unutmadı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun gündem maddeleri dışında meclis oturumuna getirdiği “Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çocuk oyun parkına verilmesine ilişkin” önerisi meclis üyeleri tarafından da takdirle karşılanarak oy birliğiyle kabul edilmişti.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Başkan Sarıalioğlu; “Ailelerimiz gözlerinden bile sakındıkları evlatlarını vatanına milletine bağlı birer birey olup hizmet etsinler diye üniversitelere gönderim okutuyorlar. İşte bu gençlerimizden biri de çıkan olaylar sonrasında terör örgütü sempatizanları tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizdir. Vefatı sonrası yüreğimiz çok buruk, bazen kelimeler kifayetsiz kalabiliyor. Bu noktada ben sevgili kardeşimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyorum. Ruhu şad Mekanı cennet olsun. Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin. Bu acının tekrarını bir daha kimseye yaşatmasın. Temennim odur ki; bu son olsun. Bizler de bu duygu ve düşüncelerle gençlerimize örnek olacak olan şehit kardeşimizin ismini Of’ta yaşatılmasını uygun bulduk. Meclise getirdiğimiz bu gündem dışı öneriye destek veren tüm meclis üyesi arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim