İlk olarak 196 öğrencisi olan ve 4 otizmli özel eğitim sınıfına sahip olan” Sevim Nerim Anaokulu ’nu” ziyaret eden Bayan Yavuz burada sınıfları tek tek gezerek çocuklarla oyunlar oynayıp, öğretmenlerden eğitimler hakkında sohbet etti.

Buradaki ziyaretin ardından Şengül Yavuz ve gönüllüler, 15 Temmuz gecesi demokrasi şehidi olarak şahadet mertebesine erişen Sedat Kaplan’ın birkaç hafta önce vefat eden dedesi için aileye taziye ziyaretinde bulundu. Ailenin acılarını paylaşan Bayan Yavuz aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Kaymakamlık tarafından kendisine prefabrike ev yaptırılan  80 yaşındaki Fadime Maraş’ı da evinde ziyaret eden gönüllüler, kendisinin bir ihtiyacı olup olmadığını sorarak, onunla bir süre sohbet etti.

Daha sonra 12 yıl önce iş yeri açan Nurcan Yıldırım ile 4 yıl önce çiğ köfte dükkanı açarak iş sahibi olan Zerrin Civelek’i ziyaret eden Şengül Yavuz ve beraberindekiler, girişimcilik ruhlarından ötürü her iki kadını da tebrik ettiler.

Son olarak 2011 yılında Tunceli’de Şahadet mertebesine erişen şehit Hakan Yavuz’un birkaç hafta önce vefat eden dedesi için aileye başsağlığı dileyen Bayan Yavuz, kendilerine sabırlar dileyerek acılarını paylaştı.

Editör: TE Bilişim