Ağrı’daki karakol saldırısında ağır yaralanan ve Trabzon’a geri dönen Gazi Cengiz Erduran sevgi seli ile karşılanmasına çok duygulandı. Erduran, “Memleketimde görmediğim ilgiyi Trabzon’da gördüm onlara minnettarım” diye konuştu. 

HDP’li vekillere sert sözler sarf eden Erduran, “Bu çektiklerim hepsi, ırkı ne olursa olsun bu halka helal olsun. Sadece şunlar hariç. HDP’ye oy verenler ve Fettullah Gülen taraftarlarına hakkım haram olsun” ifadelerini kullandı.

KAHPECE SALDIRDILAR

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi Karabulak Jandarma Karakolu’na yeni atanan ve daha 5 gün geçmeden bölücü terör örgütü PKK’nın karakola saldırmasıyla ağır yaralanan Osmaniyeli Jandarma Uzman Çavuş Cengiz Erduran’ın, tedavi gördüğü GATA’dan Trabzon’daki evine gelmesi büyük sevinç yarattı. Daha önce Ortahisar Jandarma Karakolu’nda görev yapan Erduran’ı meslektaşları yalnız bırakmadı.

TRABZONLULARA HAYRANIM

Havaalanında ailesi ve meslektaşlarının karşılaşmasıyla duygulanan Osmaniyeli Cengiz Erduran, “Memleketimde görmediğim ilgiyi burada gördüm. Trabzon benim ikinci memleketim. Şehidine, gazisine sahip çıkan belki de diyebilirim ki tek millettir. Trabzon halkına ve komşularıma minnettarım. Ben Trabzon’a tekrar gelebilmek için 2 yıllık tayin istedim. Tekrar geri gelecektim, hayalimde o vardı” diye konuştu.

HDP VE CEMAATE ÖFKELİ

Eşi Ebru, 17 yaşındaki Yağmur, 17 yaşındaki Nida ve 5 yaşındaki oğlu Yusuf’a kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Gazi Cengiz Erturan,  “Bu çektiklerimin hepsi, ırkı ne olursa olsun bu halka helal olsun. Sadece şunlar hariç. HDP’ye oy verenler ve Fettullah Gülen taraftarlarına hakkım haram olsun” diye konuştu. 

Kaynak: Karadeniz / Fatih İshak

Editör: TE Bilişim