Yomra Belediyesi Dursun Şahin Düğün Salonu’nda yapılan 36. kongresine CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Trabzon İl Başkanı ve partililer katıldı. Yapılan kongrede Baki Coşkun Atasoy ve İnci Atasoy listeleri yarıştı. Delegenin 25 oyunu alan Baki Coşkun Atasoy seçilemezken, 32 oy alan İnci Atasoy CHP Yomra İlçe Örgütü’nün yeni başkanı oldu.

YOMRA’DA BÜYÜK BİR MAFYA DÜZENİ VAR

Türkiye’de hiç kimsenin can ve mal güvencesi olmadığını belirten CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, “Yüreği olan insanlar bu parti içerisinde mücadele içinde” dedi.  Yomra’da büyük bir mafya düzeni olduğunu belirten Haluk Pekşen, “Mücadele safhası Trabzon’dur. Bu mücadele safhasının en zorlu ayağı Yomra’dır. Burada büyük bir mafya düzeni var. Yomra’da çıkar amaçlı suç örgütü uzun zamandan beri var. Dosyaları hazırlamayan, delilleri toplamayan bir devlet bürokrasisi,

YOMRA BELEDİYESİ’Nİ ALACAĞIZ

Arkasında duran bir siyaset anlayışı ve aynı yapının hukuki sürecini sümen altı gayreti içinde olan bir de yargı. Bu çıkar amaçlı sut örgütünün arkasında duran her kimse sıra onlara gelecek. Bu çok uzun süre değil. 2 sene sonra ne Türkiye’de, ne Trabzon’da ve ne de Yomra’da AKP diye bir partinin siyasi geleceğinin olmayacağını herkes görecek. Yomra ilçesinde o belediyeye Cumhuriyet Halk Partisi’nin tabelasını hep beraber asacağız ” dedi.

GÜN DAYANIŞMA GÜNÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin var olma iradesidir yeni başkan İnci Atasoy ise, “Gün dostluk, barış ve dayanışma günüdür. Amacımız projelerimizi, politikalarımızı halkla bütünleşerek, sorunlu çözecek tek parti olduğumuz konusunda güven vermektir. Gün hep birlikte iktidar olma yürüyüşünü başlatma günüdür. Gün siyaseti halkın içinde yapma günüdür. Ben örgütümle birlikte bu inançla yola çıkıyorum. Amacımız gelecek nesillerimize insanca yanabilecek bir ülke bırakmaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim