Hekimoğlu Trabzon FK Yönetim Kurulu bir açıklama yayınlayarak kamuoyunda kulübümüzü yıpratmaya dönük algı operasyonlarına oluşturmaya çalışan bir anlayışlara tepki gösterdi.

Açıklama şöyle;
Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana belli bir misyon ve vizyon içerisinde hareket etmeye gayret gösterdik. Trabzon futbolunun gelişimine katkı sağlamak, Trabzonspor’umuza yeni yetenekler kazandırmak konusunda çaba ve isteğimiz bunun en temel prensibiydi. Bugüne kadar bu düşüncemizden bir santim bile sapmadık. Tabi bizler bütün gayret ve motivasyonumuza hedeflerimize doğru odaklarken, bu halisane duygularımızı baltalamak, karalamak hatta engellemek isteyen çevrelerle karşı karşıya kaldık.

Yaşanan bütün bu olumsuzlara karşı sebat edip, gelişmeleri büyük bir olgunluk ve sabır içinde takip ettik. Hekimoğlu Trabzon FK’nın çeşitli birimlerinde görev almış sonrasında fikir ayrılıkları veya performanssal sorunlar nedeniyle yollarımızı ayırmak zorunda kaldığımız eski yol arkadaşlarımızın değişik çevre ve ortamlarda gerek kulübümüzü gerekse de yönetim kurulumuzu fütursuzca ve alçakça karalama gayreti içinde olduklarına tanıklık ettik. Kulübümüzde çalıştıkları dönemlerde her saniyesi bizleri onure etmekle geçen, minnet ve şükran duygularını her defasında dile getiren bu şahısların, yaşanan ayrılıklar sonrasında kulübümüze ve yönetim kurulumuza haince saldırmalarına artık seyirci kalmayacağımızı tüm kamuoyunun bilmesini isteriz.

Hekimoğlu Trabzon FK profesyonel bir kulüp olup büyük bütçelerle yönetilmektedir. Her profesyonel kulüpte olduğu gibi personel, sporcu ve antrenör değişiklileri bizim bünyemizde de yaşanmaktadır…
Çalıştıkları dönemlerde kulübümüze katkıdan çok zararı olmasına rağmen, yol ayrımına geldiğimizde bütün maddi ve manevi hükümlülerimizi yerine getirmiş olduğumuz bu şahısların, salyalar saçarak etrafta dolaşmalarını anlamakta zorluluk çekmekteyiz.
Son olarak kulüpte sorumluluğunu ve yetki sınırlarını aşarak futbol takımı üzerinde korku imparatorluğu oluşturarak, takımı kendine itaat eden, etmeyen diye 3 ayrı gruba ayırıp bölen ve başarısız sonuçlar almamıza sebep olan, uğruna eksi teknik direktörümüzü gönderdiğimiz şahsiyetin, bugün Trabzon sokaklarında yaratmaya çalıştığı çirkin algı operasyonlarına izin vermeyeceğimizi bilinmesini isteriz.

Editör: TE Bilişim