İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Ramazan Bayramı öncesi şehitliği ziyaret etti.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan şehitlik ziyaretinde yapılan duanın ardından İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve anma programına katılan protokol üyeleri şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, duygulu anların yaşandığı şehitlikte bazı mezarların yanında Kur’an-ı Kerim okuyarak dua eden şehit yakınlarıyla sohbet etti, bayramlarını kutladı.

Cennet vatan toprakları üzerinde şehitlerimiz sayesinde bayramları huzur ve güven içerisinde yaşadıklarını dile getiren Hüseyin Örs, “Ramazan Bayramı vesilesiyle şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.  Allah onlardan razı olsun. Şehitlerimizin ailelerine de sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin vatan uğruna fedakarlıklarını ve yaptıkları kahramanlığı hiçbir zaman unutmayacağız. Milletimizin gönlünde şehitlerimizin her zaman müstesna bir yeri vardır. Ramazan Bayramı vesilesiyle şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygusuyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve Trabzonlu hemşerilerimin bayramını kutluyorum” dedi.